![]() |
Alıntı:
|
Evet maalesef cogu yalan cikiyor. Iyi de artik dogru dürüst gercek transfer haberleri alacagimiz bi site kalmadi mi ya? |
Alıntı:
|
BÜtÜn ArkadaŞlarima Aynen Katiliyorum Son Yalan Haberlerİde Tuncay Özİlhan In Bjk Ye BaŞkan Olmasi Konusunda BÜtÜn Taraftarlar Desteklİyor Dİye Bİr Haber Yav ArkadaŞlar Allah AŞkikna Hangİ Bjk Taraftari Bu Adamin BaŞkan Olmasini Desteklİyo Bu Kadar Yalan Atilmaz Yav . Bu Arada Bjkhaber.net Sahİplerİnİn DeĞİŞtİĞİnİ Duydum Yenİ YÖnetenlerİn De Fenerlİ OlduĞunu Tahmİn Edİyorum Neden Dersenİz Bunlar Fenerhaber.net İ Kurdular .fenerhaber .net İn Dİzayn Şeklİ Bjkhaber.net İn Kİ İle Ayni Bİlmem Sİz Ne DÜŞÜnÜrsÜnÜz Ama Ben Bİdaha O Sİteye Gİrmemde Haberİnİ De Okumam . ArkadaŞlar Yokmu ŞÖyle Adamgİbİ Haber AlabİleceĞİmİz Bİr Sİte . |
Alıntı:
|
aralarinda sorun oldugu kesin, yönetim bjkhaber.com'u kapattirdigi icin suan sitenin ismi degisti, kartalhaber.com oldu... Bunu biryerde okudum, ama nerde oldugunu hatirlayamacam simdi. |
yusuf haberi ise tam tüy dikmiş. amaç taraftarı yönetim aleyhine kışkırtmak. oyuna gelmeyelim. forza yönetim.. |
kartalhaber.net bjkhaber nete karşı açılmış bir site bundan sonra orayı tkip edelim o zaman... |
Aslında öle bir hale geldikki ne duysak inanıyoruz beşiktaş hakkında. devamlı aryış içinde bir psikolojimiz var. bi habere inanmak için birkaç yere daha bakmak gerekiyor bence... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:49 . |