![]() |
Müthiş Bir Jenerasyon Geliyor Müthiş Bir Jenerasyon Geliyor http://www.besiktasjk.com.tr/tr/medy...=ufukpakhoca25 Eurovoetbal Turnuvası’na katılan PAF Takımımız, Avrupa’da adından söz ettirmeye devam ediyor. BEFAM Koordinatörümüz Ufuk Pak, bu sezon katıldığı ikinci Avrupa turnuvasını 5. sırada tamamlayan Siyah Beyazlılarımız’ın, gelecek yıllara damga vuracağını söyledi. Dünyanın ikinci önemli gençler turnuvası olarak gösterilen Eurovoetbal turnuvasını değerlendiren Ufuk Pak, “Güney Amerika, Avrupa ve Afrika’nın güçlü takımlarının katıldığı bir turnuvada 5. olduk. Çok güçlü ekiplerle mücadele ettik. Geçen sezon şampiyon olan Meksika takımı Guadalajara’yı ve İspanya’nın gençlerdeki en iddialı takımı Villareal’i mağlup ettik” diye konuştu. Turnuvanın en teknik takımı seçilen Ekibimiz’in, A Gençler Türkiye Şampiyonası’nın hemen ardından böyle bir turnuvaya katılması sonucunda yorgunluğun dikkat çektiğini ifade eden Pak, “Marsilya ve Parma gibi güçlü ve zaman zaman A takımda oynattıkları oyuncuları ile turnuvaya katılan takımların arasından sıyrıldık ve 5. olduk. Yorgun olmasak daha iyi sonuçlar alabilirdik” dedi. Ufuk Pak ayrıca Siyah Beyazlılarımız’ın Brezilya ve Meksika gibi güçlü ülkelerden turnuva daveti aldığını da ifade etti. kAYNAK: besiktasjk.com.tr |
Arkadaslar Bence Besiktasin Gelecegi SÜper Ya Bence Befam Projesi SÜper Gidiyor Insallah Devami Gelir Tabii En Önemlisi Yokariya Oyuncu Vermek Yokariya Oyuncu Vermesen Bir Ise Yaramaz Isterse Her Sene Sampiyon Olsun Hic Bir Ise Yaramaz Saygilarimla Latif |
Aynen beşiktaşın geleceği çok iyi olacak alt yapıdan gerçek beşiktaşlılarla çok güzel günler yaşıcazzz |
Alıntı:
INSALLAH SENIN DEDIGIN GIBI OLUR KARDES HEPIMIZIN BIR ARSUSU VAR HER SENE MILLIONLARCA DOLAR SOKAGA ATMIYALIM ALT YAPIDAN CIKARALIM INSALLAH BUDA OLUR SONRADANDA MILLION DOLARLARA BU OYUNCULARI AVRUPAYA SATALIM SAYGILARIMLA LATIF |
bu konuda ajaxi örnek almak lazim adamlarin sistemi saat gibi isliyor her sene yeni yetenekler yetistiriyorlar..insallah bizde böyle basarili futbolcular yetistirecegiz...öz kaynaklarimiza önem verelim harbi besiktasli yetisirelimki sahada formasi icin savasan adamlar olsunlar!!!hersey iyiye gidiyor!! biraz sabir ve tam destek |
altyapı cok onemlı ustuste gelen sampıyonluklar altyapı sayesındeydı |
Insallah Dedigin Gibi Olur Kardes Artik Oyuncu Alarak Para Harcamaya Hayir ;) Saygilarimla Latif |
Alıntı:
KARDES SANA AYNEN KATILIYORUM METIN ALI FEYAZ RIZA DÖNEMLI BUNLAR ALTYAPIDAN GELDI SANS VERILDI SIMDI AYNISINI YAPMAK GEREEK PIYASAYA YENI OYUNCU GEREK ARKADASLAR SAYGILARIMLA LATIF |
altımız sağlam olursa üstümüzle kimse başa çıkmaz.. :) |
aYNEN KARDES INSALLAH HEP SENIN DEDIGIN GIBI OLUR INSALLAH |
ewet sağlam gelioruzzz bakalım 3/5 sene sonra nerelerde olacağız |
insallah hele su minik takiminda oynuyan muhammet insallah bu oyuncudan birseyleer olur insallah ama sinan engin ogluda az degil ode bence cok iyi oynuyor |
Alıntı:
|
çok genç oyuncular aldık ama bunları oynatmak marifet ister buda teknik kadronun istikrarını gerektirir. umarım tigana ile karar kıldık ve uzun süreli bir dönem yaşarız tigana ile. geçen seferki gibi ilk haftalarda başarısızlık hakim olursa bu rüzgara kapılıp tigana ile yollar ayrılmamalı. bakalım görecez umarım bu genç oyuncular çok iyi performans sergileyip kalıcı olurlar. |
Beşiktaşım coşacak Engelleri aşacak İşte o mutlu günlerde Dünya bizim olacak |
yaa ben şunu anlamıyom mesela serdar kurtuluş geleceğin yıldızlarından tamamda ona milyondolarları veriyorlar şu alt yapıdakileri oynatsalarya |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur. bu doğumlarıda bizim alt yapımız yapacak inşallah |
inşallah dediğiniz gibi olur...yoksa futbolcu satın al...para ver nereye kadar.....umarım ajax'ın şampiyonlar ligi kazandığı kadro gibi olur(van der saarlı, litmanenli, kluivertli, davidsli).... |
yeni bir jenerasyon mu? Bu yønetim devam ederse, daha kac futbolcu besiktas formasi giyecek,, adamlar her yil 15-20 futbolcu aliyor!!! #Besiktasi yetim yurduna døndurduler## http://rgaleri.sitemynet.com/mynet_r...m/cocuklar.jpg |
Arkadaslar lütfen BESIKTASI asaglamayin ya bizim takimimiz Arkasinda duralim Ya gidip moruk oyuncularmi alsin besiktas ya arkadaslar besiktasin simdiki yaptigi olayi fenerbahce 3 sene önce yaptiydi o yilda sampiyon oldulardi hatirlatirim bence besiktas en iyisini yapiyor genclere dayaniyorum birkin alsinlar moruklara para yedirecegine genc oyunculardan kurulu bir takim hemde paralarda bosu bosuna gitmez her sene millionlarca dolarlar harcadik hangi oyuncu kaldi takimda ama simdi iste genc oyunculara yatirim yapalim baska sansimiz yok saygilarimla |
altyapıda şan ki oynıyan oyunculardan cok daha ii oyuncular var inanın bu genclerle devam edersek hem paramız cebimizde kalır hemde beşiktaş ruhu geri gelir...ben paftaki kalecimiz serkanı cok beğeniyorum inşallah seneye 3. kalecimiz olur. |
işallah devamını getiririz |
Arkadaslar Paf Takimi Bence SÜper BÖyle Devam Eder Insallah En Önemlisi Artik Yokkariya Oyuncu Veriyoruz Kac Sene Veremedik Artik Kenan Özer Riza Sen Emre Özkan Mehmet Sedef Nail Tilbac Hakan Albayarak Sezer Sezgin Arkadaslar Bide Sizee Tavfsiyem Hakan Albayarak Ismini Sakin Unutmayin Tigana Bu Sene Ona Cok Sans Verecek Gelecek Seneden Belli A Takiminda Özel Atremanlar Yaptiriyor Bu Oyuncuya Yani Bu Sene Icin Hazirliyor Insallah Birseyler Olur Bu Oyuncudan Yasi Daha 17-18 Arasi Hadi Hayirlisi Saygilarimla Latif |
### BU YØNETIM DEVAM EDERSE YAKINDA SUPERLIGDE TUM FUTBOLCULAR BESIKTAS FRMASI GIYMIS OLUCAK ### http://www.seas.upenn.edu/~bchen8/images/smily.gif OZAMAN DA HERKES BESITASLI OLMUS ALOCAK ( KIM BILIR BELKI YØNETIMIN TAKTIGI BU) |
Besiktas Formasini Giymek Bir Gururdur Bu Gururu Her Futbolcu GÖremez Kardes Saygilarimla Latif |
insallah kendilerini gelistirip a takimda da surekli oynarlar |
bizim zamanımızda imkansızlık had safhadaydı, ailem istemiyordu futbolcu olmamı.. şimdi ise imkan olmayan bile imkan yaratıyor, günümüzde futbola olan ragbet in tek nedeni alınan astronomik rakamlar.. aileleri de futbol a sürüklüyor, bu imkanlar içersinde futbola olan ragbet arttıkca yeni jenerasyon da göz kamastırıcı oluyor.. beşiktaş alt yapıya önem verdiği sürece cok basarılı bir nesil yetişir.. klubumuzun bu denli duyarlı olmasını kendimce alkıslıyorum... |
alt yapıdan futbolcu almadıktan sonra ne yapayım ben alt yapıyı....yawww kenan ve nail war alt yapıda adamlar mükemmel nedense gidip rızayı felan cıkarıyolar a takıma...... |
oda son 10 dakika ........... |
evet bende katiliorum adamn sözlerine...ama bizim salak yönetim bunlarida satar |
evet iyi bir jenerasyon var ancak bu jenerasyonu değerlendirmek için sürekli böyle turnuvalara göndermek gerekir bu çocuklara iyi eğitimler vermek gerek iyi bir jenerasyon geliyor demekle olmuyor bu işler |
Ya Insallah Tigana Degerlendirrir Ama Varya Keske Del Bosque Kalsaydi Varya Simdi SÜper Takim Olurdu Ama Serefsiz Medyanin YÜzÜn Onuda GÖnderdik Ne Yazikki Ama Tigana Bizim Icin Bir Sans |
ALT YAPIDAN ;HAK EDEN A TAKIMDA OYNATILIRSA İYİ. YOKSA HER SENE OLDUĞU GİBİ BİR YERLERE SATILIP, BİR YERLERE VERİLİRSE HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR.KAYBOLUP GİDİYORLAR. ÜSTELİK BU SENEDE BİR YIĞIN MİLYON DOLARLAR VEREREK GENÇ OYUNCULAR ALINDI. BİZİM ALTYAPIDA O AYARDA FUTBOLCU DOLU. ACABA BU KADAR GENÇ FUTBOLCUYU BAŞKA KLÜPLERDEN ALMAYA GEREK VARMIYDI (BURAK hariç) |
temelımız saglam arkdaslar bu haberler bızı cok sewındırmekte! |
BENDE projeleri begeniyom ama BİDE YÜRÜRLÜĞE KONSA İYİ OLCAK!!!!!!!!!!! ''BAZILARI ANILARIYLA, BAZILARI ANALARIYLA ANILIR'' |
beşiktaş 10-12 yıl öncesine döndü artık transfere az para harcayıp kendi evladını yetiştiren bi kulüp olucaz cok yakında... |
hayırlısı olsun bakım tigana burda iken gençleri ön plana çıkartalım |
Alıntı:
tum karıyerı boyunca hep genclere egılmıs ınsallah altyapıdakı kardeslerımız bunu degerlendırır ve tigananın gozune gırebılmek ıcın cok calısırlar |
Türkiye`de Saat: 03:07 . |