![]() |
Nihat ve Emre'den çarpıcı sözler... http://www.internetspor.com/v3/resim...45681nihat.jpg Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren Nihat Kahveci ve Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediklerini söyledi. Gurbetçi futbolcular şu açıklamaları yaptılar: http://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren Nihat Kahveci ve Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediklerini söyledi. Özel (A) Antrenörlük Kursu'na katılan milli futbolculardan Nihat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspanya'da yeni bir takıma transfer olduğunu hatırlatarak, ''Villarreal ile 5 yıllık sözleşme imzaladım. İyi bir takıma transfer oldum. İspanya'da kaldığımiçin de mutluyum'' dedi. Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini kaydeden Nihat, ''5 yıllık kontratım var. Ondan sonra da dönmeyi düşünmüyorum. Yurt dışında oyuncular Türkiye'ye dönmemeli, yurt dışında oynayan Türk oyuncuların sayısını artırmak gerekiyor'' diye konuştu. Nihat, bir soru üzerine son iki turnuvaya katılamayan (A) Milli Takım'ın bundan sonra başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''İki turnuvaya katılamadık ama şimdi yeni bir kadromuz var. Milli takım, 2008'deki Avrupa Şampiyonası'na katılacaktır'' dedi. Turkcell Süper Ligi'nin kaliteli bir hale geldiğini anlatan Nihat, sözlerini şöyle tamamladı: ''Geçen sezon şampiyonluk iki takım arasında geçti ama son saniyeye kadar büyük bir çekişme vardı. Yeni sezonda ne kadar çok takım şampiyonluk için mücadele ederse o kadar iyi olur. Eski takımım Beşiktaş'ın da yeni sezonda başarılı olacağına inanıyorum.'' EMRE: ''AVRUPA'DA DEVAM EDECEĞİM''- Emre Belözoğlu da Türkiye'de isminin yine transfer haberlerinde geçtiğini belirterek, ''Yeni sezonda da futbol hayatımı İngiltere'de sürdüreceğim'' dedi. İngiltere'de kendini başarılı bulduğunu anlatan Emre, ''Sakatlıklar yaşamama rağmen 23 maç oynadım. Kim ne derse desin kendimi başarılı buluyorum. Şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zaten kulübüm de beni isteyen 2 takıma vermedi. Hayatımdan memnunum. Avrupa'da futbol hayatıma devam edeceğim'' diye konuştu. Milli takımda genç ve yeni oyuncuların denendiğini ifade eden Emre, ''Bu takıma sonra tecrübeli oyuncular da katılacak. Dünya üçüncüsü olan takımla bu takımı kıyaslamamak lazım. Bu takım belki çok daha iyisini yapabilir'' dedi Kaynak: internetspor.com |
Bence Haklilar Avrupada Kalip Orda Oynasinlar Onlar Icin En Iyisi Bence Saygilarimla Latif |
bence haklılar yurtdısındakı oyuncular donmemelı turk futbolunu ıyı bı sekılde avrupaya ızletmelıler |
Arkadaslar Bunlar Nihat Ve Emreyle Sinirli Olmamali Daha Fazla Oyuncu Gitmeli Avrupaya Orda Oynasinlar Bakin Neler Olur Zamanla BÜtÜn Avrupa TÜrkiyedeki Oyuncular Icin Ayaklanirlar Simdikileri Hic Aldirmiyorlar TÜrkiyeden Hic Oyuncu Avrupaya Gitmiyor Hic Nihat Ve Emreden Haric Onlar Gidipte Basarili Oldular Tabii Tugayida Saymak Gerek Helal Olsun Ona Yasina GÖre SÜperya Saygilarimla Latif |
para etmeyince gelirler buraya |
gelmesinler..gelipte napcaklar |
bencede en iyisini yaptılar burda neden başları ağrısınki futbol adına kalite avrupada. |
Aynenen Avrupada Oynamak Baska |
adu Avrupada kalsınlar daha iyi |
ne işleri var türkiyede.avrupanın rahatlığını tattılar. |
Awrupada Oynayan Adamin Topa Wurus Stili Bile Degismekte Abi! |
bence kalsınlar türkiyede ne işleri var |
Alıntı:
aynen kardes sana katiliyorum |
Emrenin pek basarili oldugunu düsünmüyorum ama Nihat la gurur duyuyorum gercekten. Sayesinde gögüsümüz kabardi. Helal olsun sana... |
en iyilerini yapıyorlar bence orda kalsınlar kendilerini göstersinler.. |
adamlar kariyerleri için bir daha kolay kolay gelmezler burada top oynamaya. ama ikiside çok iyi oyuncular. |
Ben De Gelmesdim Ki Türkiyeye ! Avrupa Da Top Oynasam ! Adamlar Hakli ! Bomba Gibi Takimlarda Oyniyorlar Daha Ne Istiyorlar ! |
Kalın baba orada ne yapcaız bööle şaibenin gırla döndüğü sıradan bir ligde! futbolunuz gelişir orada kalın burada hayat yokkkkk |
Son Dakika:nihat Açikladi!!! Nihat, "Futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım"İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad’da 3 yıl başarıyla forma giydikten sonra Villarreal kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Nihat Kahveci, hedefleri olan bir takımda oynamaktan mutlu olacağını söyledi. Milli futbolcu Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini ve bundan sonraki yıllarda yurt dışında oynayan Türk futbolcu sayısının artması gerektiğini belirterek, "Ancak bir gün Türkiye'ye dönersem futbolu bırakacağım takımın Beşiktaş olmasını isterim" dedi. Kahveci, A Milli Takım'daki yeni oluşumu da olumlu bulduğunu ve tüm dünya futbol kamuoyunun Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda görmek istediğini dile getirdi. Villarreal'e transferini değerlendiren Nihat, "Transferin benim için hayırlı olmasını diliyorum. Hedefleri olan ve devamlı yukarlara oynayan bir takıma gittiğimi düşünüyorum. İspanya'da kalmam benim için büyük avantaj oldu. Alışmış olduğum bir futbol kültürü içinde kaldım. Yeni takımımda da daha başarılı olacağıma inanıyorum. 5 senelik bir kontrat yaptım . Bu da önümüzdeki 5 yıl için Türkiye'ye dönme düşüncemin olmadığını gösteriyor. Daha da uzun yurt dışında kalmak istiyorum. Oradaki futbolcuların yurt dışından ne zaman döneceğini konuşmaktansa, ülkemizdeki futbolcuların ne zaman yurt dışına transfer olacağını konuşmak gerekiyor. Artık sayımızın artması lazım" dedi. A Milli Futbol Takımı'yla birlikte 2008 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yurt dışı kampında da yer alan milli futbolcu, "Son Avrupa Şampiyonası'na ve Dünya Kupası'na gidemememizin üzüntüsünü şimdi daha çok anlıyoruz. Yeni bir kadro kurulmaya çalışılıyor. Yeni bir heyeacan doğdu. Ümit ediyorum ki, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası bizim için yeni bir başlangıç olur. Çünkü dünya futbolu Türk milli takımını böyle turnuvalarda görmek istiyor" diye konuştu. Eski kulübü Beşiktaş'ın iyi geçirmediği bir sezonu kupayla kapattığını ifade eden Nihat, "Beşiktaş son sene kötü gibi gözükse de sezonu kupa ile kapattılar. Beşiktaş her zaman büyük hedefleri olan bir takımdır. Seneye de yine hedef şampiyonluk olacaktır. Gelecekte ne olacağını kestirmek çok zor, ama bir gün Türkiye'ye dönersem futbolu bırakacağım takımın Beşiktaş olmasını isterim" şeklinde konuştu. KAYNAK:MİLLİYET |
gelmeyın ulen....gelenlerıde goruoz hepsi pişmanlar.... |
cok guzel olur futbolu besıktasta bırakacak olması |
Türkiye`de Saat: 14:52 . |