![]() |
AsiLKartaL tabi ki hepimiz Besiktas'in dunya yildizlarini getirmesini isteriz. Ama suanki durumda cok mumkum gozukmuyor bu. Bobo'nun yasi genc ve bence performansi da iyiydi. Gereksiz bir maceradansa Bobo'nun kalmasi daha mantikli bir tercih bana gore. Ama dedigim gibi umarim yildizi parlarsa elimizden kacirmayiz. |
EDit............. |
Alıntı:
|
hayirlisi olsun, kabullenmek'ten baska bir care yok...Ailton'dan iyi oldugu zaten kesin. |
ya bunun beşiktaştan kopmakla alakası yok ben beşiktaş için ölürüm ama bunları hazmedemiorummmmmmmmmmmmmmmmmmm |
ben gene iddaa ediyorum tğrkiye liginin en kötü forveti bobo ve bjk 5.hafta gene havlu atacak ben tiganayı bişi sanmıştım eğer bobonun kalmasını istediyse onu da anladık aptalın tekiymiş... |
Alıntı:
|
4.luk basari Alıntı:
yaa arkadaslar cildiriyorum yaa kadroa bak kim cikip mac alacak geriye 2 yabanci oyuncu kaliyor dunya starlari olsa ne yazar hani tigana zirve takimi istiyordu birakin bu isleri bu kadroyla uefa dan elenir lig dede 4, oluruz 2+2:4 hayal perest olursak sonu husran olur 2 yildir oldugu gibi yalan mi |
Umarim haksiz cikarsin.:) Daha transferler bitmedi bence biraz daha sabret. |
matador süper söyledin bende 2 saattir onu söylüyorummm...bidaha tekrarlıyorum bu bir faciaaaaaaa!!! |
Türkiye`de Saat: 09:06 . |