![]() |
yaa ben onu bunu bilem sonuçta dam kiralık sadece bjk yi kullanacak ve çekip gidecek ben bu yönetim kadar insanı bi arada görmedım |
tamam bobonun bize çok faydası dokundu inkar edemeyiz gelecek vaadeden de bir futbolcu ama kiralık olarak kalacaksa istikrar nasıl oluşacak eğer başarılı olacaksa nasıl bonservisini alacağız en azından yönetimin bonservis konusunda kendisine öncelik verilmesini yada sabit bir bonservis üzerinde anlaşması gerekirdi. Diyelim ki başarılı oldu bonservisini alamayacağız , yada başarılı olamayacaksa neden kiralıyoruz |
ya sonuçta bobo bizim malımız deil kiralık madem çok lazım o zman satın alacaksın nobre gibi adama bile 3 milyon veren yçnetimin aklında şüphe ederim ben ama bu yönetim emralı fenerin salladığı adamları almaya...mustafa,ali güneş,nobre şimdi aziz yıldırım da boşta onu da başkan yapın size o yakışırrr... |
asilkartal arkadaşım bütün yorumlarını BOBO ya yapmak zorunda değilsin yeter artık.. sen istemiyorsun diye kimse istemeyecek diye birşey yok......... |
kiralıksa kiralık uzatmanın bir anlamı yok... |
istediğim yorumu yaparım istemiosan okumican daa |
kiralık olsada bizim satın alsakta ya bırakın ezik kim onunla karşılaştırmayalım EZİK HER YERDE EZİKTİR |
burası yorumları paylaşma yerii |
iyi de her kalsın diyene cvp vermek zorunda değilsin....... |
ben herkeze cvp vermiyorum ama cidden kusura bakma ben her maçı izlediğimde bbobyu görünce deli oluyorum...bende senin gibi Beşiktaşımızın başarılı olmasını istiyorum zaten sorun o sadece yakıştıramıyorum beşiktaşa...ama biraz fazla sinir yaptım heralde kusura bakma kardeş..nede olsa ne akdar öylesek de değişmeyecek... |
Türkiye`de Saat: 07:08 . |