![]() |
seriye devam...:) |
inşallah seriye devam ediceğiz |
GaziAntep e Şans Bile vermiyorum ... bu macı Alalım da febe de sivasta yenılsın :D inşş hava -30 derece olur :D |
VALLA ARKADAŞLAR BEN İLK DEFA İNÖNÜDE MAÇ İZLİYECEĞİM ANTEP MAÇI İÇİN İZMİRDEN GELECEĞİM İNŞALLAH KAZANIRIZ |
Seriye devam edecez ama fark atmamız lazım artık yeter |
Bende seriyi sürdüreceğimizi düşünüyorum...Antep çok direnç gösterecektir geçen haftaya aldanmamak lazım çünkü o zaman rakipleri eziklerdi! şimdi ise biz!..Biz antepe bakmadan kendi oyunumuzu oynarsak rahatlıkla onları yeneriz.Bobo-Holosko-Nobre-Delgado-Tello 5lisiyle antepi kalelerinde hapsedeceğiz.Eğer ilk 10-15 dakilarında bir gol bulursak farka gideriz zaten.Geçen hafta holoskodan gol bekliyordum olmadı umarım bu hafta atacak.Onunda böyle bir gole çok ihtiyacı var gerçekten.İnönüde olması da hem onun için hemde tarafatr için iyi oalcaktır tabii... |
sivas veya fener ya da ikisi birden puan kaybedeceği haftada yenmemiz gerçekten çok önemli.. |
gaziantepi de yeneceğimize inanıyorum ayrıca holoskodan da gol bekliyorum |
İnş bu maçı kazanacağz.G.antepte yaşayan biri olarak G.antepspordan nefret ediorm.Bu maçı özellikle farklı kazanmamızı çok ama çok istiorm |
yenicegiz inş |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |