![]() |
ertuğrul hoca esk, takımmını bilir ona göre oynarız maçı alırız.. 2-1 |
Kayseri deplasmanı arkadaşlar ben bu kayseri deplasmanını çok önemsiyorum ve bence kalan maçlarımızdan en zor olanı bu maç olcak kayseriden galip dönersek kesin şampiyon oluruz düşüncesindeyim? sizce bu eksiklerle bunu başarabilirmiyz? |
ya her maç için böyle söylenıyor çok klasık ben kayserı maçından korkmuyor daha dogrusu ben anadolu takımlarından korkuyorum anadolu takımlaraına yenılede bılırız önmelı olan derbılerı kazanmak eğer 3 derbıdende 3 er puam alşırsak şampıyon oluruz ... |
kayseri zor bir maç olacağını sanmıyorum ama buradan galip geldiğimiz taktirde şampiyon olabileceğimizide nerden çıkardın... |
bu maç takımın test edilebileceği çok önemli maç dengeli bir takım defansif ve ofansif olarak beşiktaşı daha iyi değerlendiricez.gs maçınıda almak üzere kayıpsız geçersek şampiyonuz |
kayseri son haftalarda bi hava yakaladı ii top oynuyoo ve gol yemiyo arkadaşalar... walla çok tehlikeli bi maç ama inş kazancaz bize farketmez:):):) |
bakiyi eksik olarak görmüyorum,toramanın yerine de gökhan zan geliyor,bakalım bu defans kurgusu daha başarılı bile olabilir,delgado ve tello gününde olursa kayserinin şansı yok |
baki nin olmamasını eksik olarak değil bi şans olarak karşılarım....zor maç ama üstesinden geleceğiz inşallah. |
çoq zorlu bir viraj olacak.bnce berabere biter.ama inşallah yeneriz. |
bu maçı alıcaz ama zor alıcaz kolay bir maç olmicak .. |
Türkiye`de Saat: 20:00 . |