![]() |
kolay maç yok hepsi zor bu maçta çok zor ama şampiyonluk için kendi sahamızda oynayacağımız derbyleri alırsak şampiyon oluruz |
her maç zordur ama ben inanıyorum ki biz her zoru her engeli aşıp şampiyon olacağız |
bence galip gelceğimiz en kolay deplasman olacak bakinin olmayışı çok güzel ali tandoğanın yerinede serdar yetişirse çok kolay galip geliriz. |
lütfen bu maçı alıesak kesin şampiyonuz şeklinde saçma açıklamalar yapmayın. nerden biliyorsunuz, nasıl karar veriyorsunuz anlamıyorum. 15 hafta var daha. içinde birçok zor maç var. |
Alıntı:
Hiç zannetmiyorum.Kayseri geçen yıldan farklı oldu.Üstelik bir de Ertuğrul hocaya nazire yapma uğraşları da var ki bu çok daha tehlikeli.Her oyuncu iki kişilik oynuyo.Defansın hali içler acısı,hadi kazanırız diyebilirim de yani en kolay deplasman derken neye göre karar verdin anlayamadım. |
alalım su kayseri macını her mac final havasında gecmeli gusel bi seri yakaladık inş. devam ederız |
Çok zor bir maç olacak.Sivastan sonra en zor deplesman bence.Bu maçıda kayıpsız atlatırsak şampiyonluk yolunda büyük bir engeli geçmiş oluruz.Formda golcülerimizle ve ortasahamızla bu maçıda kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.Ama gol yiyeceğimiz kesin yine bu maçta...2 ve daha fazlasını atarız umarım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maç biletleri hakkında bilgisi olan var mı |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |