![]() |
şekerspor bizim back up oldu :D |
Zamani gelmisti..kendisine yazik etti...yolun acik olsun Ahmet |
Ahmet Dursun herzaman iyi bir BEŞİKTAŞLI,para için formasını satmadı,aylık 12 milyara oynadı,yaptıkları hiçbir zaman unutulmaz(barcelona,fb,gs,ts....)O'na haksızlıklar yapıldığını düşünüyorum,başkalarına verilen tölerans ve sabır O'na gösterilmedi,yolun açık olsun Ahmet herşey için teşekkürler,umarım BEŞİKTAŞIMIZDA Ahmet gibi,Nouma gibi,Sergen gibi yürekten BEŞİKTAŞLILAR forma giyer. |
Şekerspor a tigananın istemedikleri ama yönetimin kalmalarını istedikleri gidiyor.Benim kanımca tigana kötü performans gösterir de geri yollanırsa devre arası sekerspordan geri alınırlar.Böyle kurulmuş gibi geldi bana bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz. |
murat aksu yeni bjk kuruyo galiba ibrahim üzülmezi de alsın bari bize bi iyilik yapsın valla ailtonu bile alır bunlar |
orda gole gol demez sergenle birlikte ama bn sergenin pek s.klicegini sanmıorm.ahmet cook iş yapar 2.ligde süper ligde bile yapar hala bnce ama bizde deil tabi bursa antalya fln |
İçim bi hoş oldu be.Çok çaptan düştün Ahmetim yaaaa.Seni çok sevmiştik.Şimdi bir hata olduğunu çok iyi anlıyorum ama Ahmet Dursun Seba gitsin diye bile bağırmıştık.Teknik anlamda gidişi kimseye çok koymadı çünkü çok da bi işe yaramıyodu zaten ama gene de Beşiktaş'tan bir parça koptu sanki.Yolun açık olsun Ahmet Dursun.Ben seni asla unutamam.Briegel'le şampiyonluk kovaladığımız yıl daha 20 yaşındayken bizi sırtında taşımıştın.Barcelona maçı da ayrı tabi. Keşke böyle olmasaydı..:(:( |
Türkiye`de Saat: 15:31 . |