![]() |
transfer dediğin yıldıray , nuri şahin, delgado,mehmet topuz(gökdeniz),cris(lyon),pauleta(psg) al bunları sezonu kapat. BUNLARDAN SADECE İLK ÜÇÜNÜ ALSA UEFADA GELİR TÜRKİYE KUPASIDA ŞAMPİYOMLUKTA...:mad: AMA BUNLARI ALMAK KAPASİTELİ YÖNETİM GEREKTİRİR!!!! ALAMIYORSAN ALABİLENE YOLVER SİZCE BU KAPASİTE BU YÖNETİMDE VARMI -------------------------------RUNJE------------------------------------ İBRAHİM T.------------GÖKHAN Z.-----------CRİS-------------İBRAHİM Ü. -------------------DELGADO-------------KLEBERSON--------------------- ----MEHMET T.---------------YILDIRAY------------------NURİ Ş. ---------------------------NOBRE------------------------- |
Haklisin KardeŞ De BeŞİktaŞimiza Kapasİtesİz Mİ Demek İstİyorsun Tam Anlayamadim Ben?dÜzeltİrsen Sevİnİrİm. |
evet arkadaşım lafta biraz degişiklik yapman lazım herkes ölee anlarrrr düzeltirsen sevinirizz bjk bunların hepsini alcak takmm... |
BESIKTAS O SEYLEDIKLERININ YERINE 2.LIG DEN BI SURU ADAM DOLDURDU TAKIMI NE GEREGI VAR CANIM ONLARA ZATEN KIMSENIN SAMPIYON OLMAK GIBI BIR IDDIASI DA YOK ALAN RAZI VEREN RAZI BOYLE GELMIS BOYLE GIDEEER NE ZAMANKI TURGAY CINER GELIR KADROSUNDA NEVZAT DEMIR IHSAN KALKAVAN OLUR ISTE O ZAMAN KARTALLAR GIBI YUKSEK UCARIZ . YENİDEN |
arkadaşımm oo genç oyuncular alındı ama kimsenin şampiyonluk iddaası yok sözü bence dogru deil biz bir bjkli olarak hep bjknin şampiyonlu iddaasıyla yaşadıgını biliyoruzzz |
-------------------------------RUNJE------------------------------------ İBRAHİM T.------------GÖKHAN Z.-----------CRİS-------------İBRAHİM Ü. -------------------DELGADO-------------KLEBERSON--------------------- ----MEHMET T.---------------YILDIRAY------------------NURİ Ş. ---------------------------NOBRE------------------------- ibrahim üzülmezin yerine bi adam olcak bu takım ne sallanır beee yabancı sayısı bile 5 tane felaket olur bu takım yaaa |
bu yonetim o saydıklarını gerceklestıremez |
bazi Arkadaslar Nedense Hala Pembe Tablo Ciziyorlar az Kaldi Gorecegiz O Gun Ah Vah Yapmayin Ama....! |
senden esinlendik o geçirdigin pembee rüyalardan aldık bu kadroyuu |
www.ankette.com az kaldı haydı arkadaslar oylarınızı yollayın en buyuk Taraftar oldugumuzu gosterelım |
Agzı Olan Konusuyo Hayatlarında Bir Kez Tribune Gitmemis Adam dan Ne Beklersin Bazilarinin Yasi Kadar Tribun Kovaladık ! Cok Bıdı Bıdı Fena Lık Getirir Sonra Biz Abi Olarak Uyaralımda Gerisi Kardeslerin Kendi Bilecegi Is . |
Ankette Gencfener Oglanini Yakaladik Siradki Gelsin Besiktas La Kimse Basa Cikamaz |
pauleta yı severim yaa.ismi çok güzel onu alalım hehehehe |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha lig baslamadan kotumser olma Alpay abi seni tanimiorum ama benden buyuk oldugun için abi diorum basarisiz olursak zaten ben biliodum diceksin bunlarin olacagini ondan soyledim diceksin basarili olursakta ozur dilerim yanilmisim diceksin su hincal uluç tavrini birakalim artik destek verirsek bu genç arkadaslar basarili olacaklar herkes inansin cunku baarmanin yarisi inanmaktan gecerr |
Hiç Kimsenin Burda Böyle Yıkıcı Konuşmaya Hakkı Yok... O Dalga Geçtiğiniz Adamlar Golleri Atacağı Zaman Nasıl SEVİNECEKSİNİZ? |
Biraz sabır arkadaşlar böyle mi destek olacaz beşiktaşımıza sallama haberlerle kapisetisiz yönetim demeklemi destek olucaz sen köstek oluyosun bu ayzılarınla |
bu yapılamıyacak bir transfer degil işaallah olur diyelim |
öle şaçma bi kadro yok afedersin ama yanlış yerleştirmissin.. |
Beyler aldığım bi habere göre ALEX bjkye evet demiş yalanmı doğruluk payı varmıdır |
Ben şahsen BEŞİKTAŞIMIZA flaş transfer istemiyorum.Ben 13 kişiyle şampiyon olan o takımı istiyorum,ben BEŞİKTAŞLILIK duruşunu geri istiyorum,ben isimleri ahmet,mehmet,metin,rıza...gibi normal olan ama yürekleri BEŞİKTAŞ aşkıyla çıldıran adamlar görmek istiyorum.Ben BEŞİKTAŞIMI görmek istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
BU YAZIYA CEVAP YOK DESTEK VAR |
Ben transfer ıstıyorum tarnsfeeeer . Bırakın maval okumayı zaten basımıza ne geldıyse bu duygusallıktan geldı . Artık para nın gucu gecıyor heryerde basarsın parayı alırsın bomba gıbı adamları sonra uefa da galır O özledıgınız BESIKTAS ta hersey tamammen duygusal yanı |
Alıntı:
Arkadaşım bu bir fikir maval okumak falan değil.Duygusallıkla falan da alakası yok.Daha önce de yazdım.Efsane kadroya bir bak bakalım.Nerelerden gelmişler ? Takım gibi takım olmayı istemek niye maval okumak oluyor ki ? Madem öyle cevap istiyorum.Niye FB Avrupa'da bir şey yapamıyo ? Ya da Real madrid .Ayrıca arkadaşım fikre katılırsın ya da katılmazsın, bu senin bileceğin iştir ama maval okumayın falan gibi ifadeler hoş olmuyor.Birbirimizi kırmayalım lütfen. |
işallah alırz |
Abi Delgado 1 Ikincisi Sol Acik Lazim 1 Tane 1 Tanede Defanasa Lazim |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |