![]() |
Sol bek için 3 aday Arkadaşlar kalan 2 yabancı hakkımızı oyun kurucu ve orta daha mevkilerinde kullanacağımız için yıllardır süregelen sol kanat ihtiyacımızı yerli oyuncu transferi ile gidermemiz gerekecek, tabii ki yönetim ve tigana kaderimizi yine ibrahim üzülmeze teslim etmezse. Basında yazılan isimler milli takımın yeni solbek adayları. 1-Caner Erkin 2-Murat Ocak 3-Volkan Yaman Benim tercihim bu 3 isim arasından Caner Erkin çünkü hem genç ve yetenekli hem de U17 takımında oynadığı maçlarla tecrübe de kazandı ve zaten bildiğiniz gibi Vestelde bi sezon oynayarak Süper lig tecrübesi de edindi. Fiyatı biraz pahalı olabilir ama bence şampiyonluğa oynamak istiyorsak mutlaka alınması gerekli. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Saygılar. |
caner ekin olmassa volkan yaman oda çok iyi bir oyuncu salam |
bence de caner ekin...volki ve murata göre ii...ama ibrahimin hakkını yemiyelim.onun yerini tutarbilirmi bu gençler bilemem!!! |
haklısın bilader esas ibo birazdaha çalışsa bjk nin 10 sdnelik sol kanat sorunu ortadan kalkacak |
adu bunlardan biri olucaksa eger caner olsun derim |
hayrettinide unutmayalım!!! |
pardonda sol bek mi tartısma sol kanat mı? ofansı mı saglam defansı mı_? farklı şeylercok iyi orta yapıp saldıran adam gecenlerin defansı iyi olacak diye bişey yok,aksi takdirde habire bu adam yuzunden gol yiyoruz da diyoruz ne aradıgımızı bilmek lazım |
Bence Riza Sen :D |
Caner 1.tercİhİm Bence |
B E N S E N O |
Caner in geleceği iyi olabilir ama sol bek değil ki. son maçlarda zorunluluktan oynadı. Gerçek yeri sol bek değil. Canerin sol bek oynaması bizim o kanadın felç olması demek. |
caner derim diyerlerini bosverin caner hem genc hemde gelecegi piril piril |
bencede caner erkin tek isimm |
ben caneri tanıyorum sadece oda bu işin altından kalkarmı bilemiyecem dogrusu |
forza caner hem eziklere caktığı golü unutmayalım :D:D paftaki rıza da olablir aslında:D:D |
Alıntı:
|
ya hakkaten sasiriyorum adam sol bek degil ki? neye herkes böle caner caner diyo, |
sol bek imiz var bea i.uzulmez ve BAKI MERCIMEK :D:D:D |
bence caner isabetli bi transfer olur tabiki fiyatına bağlı.Biz iteyince nedense futbolcular değere biniyor bi anda fiyat yükseliyo :cool: |
sol bek aranıosa bu caner olamaz ama caner kesin alınmalı cok yetenekli ama vestel hayatta vermez hele hele basında ersun varken süper takım kurmaya calısıolarr.ama hayrettin o mevkiiye cok uygun nasıl kimse istemio anlamıormm.oraya bi türk monte edip denilson tarzı atak sol kanat almalıyızz |
caner erkin |
bence caner olsun!! |
Bence´de Caner olsun |
Sol bek zaten deli ibo olsun.. Mehmet sedef olsun var.. Önemli olan sol kanat; sol açık... BEn bugüne kdr kily gonzales, kapo, leko, insua, robert i duydum yabancı.. Keza hepimiz öyle.. AMa konuyu açan arkadaşımızı kırmiim bu 3ünden hangisini istersiniz derse.. Caner'in 2. bir okan koç olucağını düşünüyorum büyük takımda olması durumdunda.. Antalyaspor'lu volkan için pek izleme şansı olmadı milli maçta tek devre oynadı pek sırıtmadı.. Murat Ocak'ın da esas mevkii stoper.. Buraya hayrettin'i eklersek.. O adamda ne özellik var da klüpler istiyor anlamadım.. Var heralde bi bildikleri.. |
Caner Iyidir Ama Sivastaki Hayrettin De Süper. Unutmamak Lazim O Adami |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |