![]() |
holoskoya iyi oyuncu demeyenin benn alnını karışlarım şaka bi yana adam geldiği için nobrenin performansı arttı dikkatini çekerim ama dediğin gibi çok pahalıya alındı |
çok izlemişsin yaa iki maç.ben bakiyi ilk maçlarda iyi zannediyodum şmdi anladık ne boq olduğunu.adamlara ilk maçına gore muamele yapma |
kimlere ne paralar verildi nedense holoskoya verilenler konuşuluyor siz ne yaptınız takım için kaç sefer macına gidip bir nebze olsun bilet alarak yardımcı oldunuz bırakında bunun maddi durumunu yönetim düşünsün holosko iyi bir adam ve 5 milyon £ yu bir seferde alıpta cebine koymadı |
demeki futbol dan anladigin yokkkkkk ! adam 3 mac oynadi neyapsin hemen ? daha alissin ondan sonra GÖRRRRR gollerini ! |
bence çok iiy ve yerinde transfer |
Alıntı:
Marcus Bent. |
Alıntı:
Kıcı kırık stoperler bile gelmıyo |
arkadasım besıktasa bugune kadar kımler geldı boyle yuksek fıyatlara onlar kurtarıcı olamadı holosko daha cok genc bence bu takıma cok faydası olucak oynadıgı maclarda hem gol atıp hem asıst yaptı ooo ooo oo holoskoooo |
ya sizler ne yapmaya çalı$ıyorsunuz böyle ba$lıklar açmakla gerçekten anlamı$ değilim;adama o kadar para verilmi$ doğru veya yanlı$ artık holosko bir be$ikta$lı sürekli verilen para ve holosko hakkında haksız yorumlar yaomayı bırakıp holoskonun takımda %100 verimle çalı$abilmesi için elimizden geleni yapalım! |
Ben sürekli takip ediyorum yoruma gerek yok bence beşiktaşın ofansı onun sayesinde kendine geldi kalitesi tartışılmaş rakip defansı acayip yıpratıyor yeni ama daha çok şeyler katacak eminim :heeeelllllooooo: |
Türkiye`de Saat: 13:42 . |