![]() |
bencede 5.5 mılyon dolar artı ıkı oyuncuya cok daha ıyı bır forvet alırıdı |
holosko iyi bi adam ama 5 milyon dolar 2 oyuncu için degicek bi adam deil fener 5 euroya ronoldoyu alabilecegini sölüo biz para sacıp koray gibi joker adamımızı werioruz üstüne 5 dolar sacmalık |
okadar para edecek bi futbolcu diil... |
Alıntı:
Şimdi yüzlerce mesaj Gordon kötü oyuncu diyorlar.Drpici efsane yaptılar fm ciler.Bende tam tersi Gordon efsane olacak diyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENDE OLSAM BAŞKASINI ALIRDIM AMA HAKSIZLIK YAPOMAYIN ADAM GELDİ GELELİ 4-5 MAÇ OYNADI BU MAÇLARDAN HOLSOKOYU TANITAN VİDEO YAPSAN MÜKEMMEL BİR İŞ ÇIKAR. 1-DİKİ MAÇI NOBREYE ATTIRDIĞI GOL VE KANAT BİNDİRMELERİ 2-ANAKARASPOR MAÇINDA ATTIĞI GOLÜN HAZIRLANIŞI VE BİTİŞİ 3-G.ANTEP MAÇINDA İLK GOLDE YAPTIKLARI 4-YİNE ANTEP MAÇINDA RİCOYA ATTIRDIĞI GOL BUNLAR İLK AKLA GELENLER MÜKEMMEL BİR VİDEO OLUR BUKADAR KISA SÜREDE AYRICA SEZON SONU BOBO SATILIR. YERİNEDE PİVOT ADAM ALINIR |
holosko iyi bi golcü ancak o kadar para verilir miydi? o paraya djibril cisse bile rahatlıkla alınırdı..bilmiyorum daha neler göreceğiz bu yonetımden...su anda e.cisse oyuno işler ii gidio..Allah korusun ama sakatlanırsa nolcak..o zmn oturcaz işte ..serdar mı oynucak bu halde adam 1 sezondur oynamıo orda.. |
5 milyon avro edecek bi futbolcu dil kesinlikle.ertuğrulun kazığına geldik yine.. |
ben bunu ılk geldıgı gun yazdım ama kımse benı dınlemedı 10 dolarlık oyuncu degıl bu adamkorayla burakamı yanam bılmıyorum hıc bır macta kurtaramadı takımı yok super transfermıs yalan adamlar dunya devlerını getırıyor bız hala surunuyoruz |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |