![]() |
Sinan Engin Sekerspora Giderse Besiktastan Iyi Takim Kurar...nasil Jest Anlamadim Bu Yonetim Kendine Mi Calisiyo Besiktasami Geldiklerinden Beri Demiroren Grubu Reklamlari Hic Eksik Olmadi Simdide Amcasinin Takiminin Sekerspor Reklamini Mi Izliycez...sinan Engin Mutlaka Besiktasta Kalmali Bundan Iyi Firsat Olamaz Ondan Iyi Abilik Kim Yapar Takima ,tigananin Uzerindeki Yuku Hafifletir Zaten Tigana Sinan Engini Tanisa Oda Gelmesini Isterdi.... |
sinan enginsiz cok mu basarılı oldukta veto ediolarr!!!disiplini saglıcak takımla abi kardes gibi olabiliecek gerekirse sert olcak gerekirse laubali olcak futboldan anlıyan birine ihtiyacımız var bu da sinan enginden baskası olamaz. |
ya iyiki bi mafya muhabettine karıştı adamın adı he sanki hepsi sütten çıkmış ak kaşıkda sinan abiyi beğenmiyolar bence gelmesi lazım kardeşim bu takımı sinan engin adam eder.Bak bakalım i.akın ozaman nasıl oynuyo messi gibi beeeeeee |
ya iyiki bi mafya muhabettine karıştı adamın adı he sanki hepsi sütten çıkmış ak kaşıkda sinan abiyi beğenmiyolar bence gelmesi lazım kardeşim bu takımı sinan engin adam eder.Bak bakalım i.akın ozaman nasıl oynuyo messi gibi beeeeeee |
Aman Gelmesin Zaten... |
çok isabetli bir karar vermişler sengin e görev vermemekle. yönetimi bu kararından dolayı kutluyorum. |
ona bakarsanız Azıze mafyanın kralı Kımse sıkayet etmıyor bır namuslu bız mıyız bu dunyada. Herzaman Besıktas ta görev almasını ısterım Harbıden BESIKTAS lı cunkı |
Sinan Engin'i sevmeyenler olabilir, normaldir de, medya gazı ...vs AMA sevmeyenler bir de su soruyo sorsun: simdiye kadar bir yalanı oldu mu? Hangi konuda yalan söyledi? Mafya konularına karışmış olabilir, ama bu konuda mahkeme aşamasında bildiğim kadarıyla, yargısız infaz da biz yapmayalım. Bir de; Sinan Engin'i en sevmeyen insanlar fenerliler... niye acaba? arkadaşlar, Beşiktaşımıza hizmet vermiş insanları karalamayalım, arkalarında duralım sonuna kadar. Ha, mahkeme suçlu mu ilan etti? o zaman elbette ki bizde görev almamalı. |
Yani ikide bir bizi aldatiyorlar ya inanmayin böyle seylere ya bosverin ;) |
sinan engin gibi adami istemiyorlar hayret ya.:mad: :mad: :mad: |
Türkiye`de Saat: 03:41 . |