![]() |
bu yönetim beni verem edecek yarabbim ya oraya buraya değil kendimize futbolcu kazandırmak değil mi amaç bu ne şimdi o kadarda hırslıydı çok işimize yarayacaktı çok üzüldüm ya |
Hiç bi ayrıntı yok, Adem'i verdik ama bonservisiyle mi verdik, madem bağlanmış telefona onu da deseydi bari...Eğer bonservisiyle vermişsek, yönetimi tebrik ederim! anca bu kadar salakça bir transfer yapılabilirdi!..Değil Uğur, M.Topuz olsaydı yine aynı şeyi söylerdim, Adem gibi bir oyuncu takasta kullanılamaz... |
allah sizi bildiginiz gibi yapsin eger adem bonservisiyle gittiyse.. |
beyler daha kesin bişey yok sallama haber olabilir |
eğer bonservisiyle verdiyseniz tebrikler engin dertören ikilisi. Bir rezil transfere daha imza attınız. Tıpkı daha öncekiler gibi. Diatta higuain gordon tuna üzümcü ve seric gibileri takıma doldurduktan sonra altyapıdan gelen gençleri takımdan gönderiyorsunuz. sizden de bu beklenirdi. bari ertuğrul'a söyleyin de altyapıdan oyuncu çıkartacağız diye basına malumat vermesin. Kendi kendinizle çelişiyorsunuz. |
ya hayırlı olsun ama ewet adem genc ve ii futbolcuydu hayırlı olsun herkese ne diyelim... |
ya allahaskına kac kere seyrettiniz adem buyugu?? ben cogu macına gittim gokhan gulecten bile gucsuz bir adam inşallah haber dogrudur |
hiç bi sitede yok bu haber yalan bence mehmet topuzdada sadece bi kanal sölemişti oda yalandı. |
Adem; Ardanın daha golcüsü bir stile sahipti.Uğur 29 yaşında vasat bir futbolcu.Çok yazık |
arkadaslar benim lig tv imde hep 24 saat gecen sezonun maclari oynuyo, sizdede öylemi?? hic bir tane euro 2008 maci göstermedi, neden böyle :S:S hic böyle canli baglanti ya felan bakamiyorum.. |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |