![]() |
haber dogru galiba kartal haber flas ugur inceman avusturya kampinda diye yazmis |
ademe cok üzüldüm ama nediyelim bu saatten sonra hayrlısı olsun... |
diğer haber kaynaklarında yok kartal habere geçen sene bakıyordum birdahada hiç bakmadım çok abartı haber veriyor . |
Alıntı:
|
ßoßoyla uqraşan kişinin gözü kör gLßa oynadıqı futboLu qörmüo boş boş yorumLar yapMasın rica ediyorum ßoş eleştiriler ßunlar ..! |
kartalhaberden başka hiçbiryerde yok adem i izlemeyi çok istiyordum ama olmadı desenize hayırlısı neyse o olsun ne diyelim |
Uğur İnceman Beşiktaş'ta! DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre Uğur İnceman Beşiktaş'ta! Manisasporlu futbolcu ve kulübü ile Beşiktaş yönetimi her konuda anlaşma sağladı! |
hayırlı olsun bakalım iyi oyuncu |
Alıntı:
ne demek istediğini bi anlasam |
TV Spor'un verdiği habere göre, Beşiktaş Manisaspor'un başarılı oyuncusu ile anlaştı. Siyah-beyazlıların; Uğur için Manisaspor'a Mehmet Sedef ve Adem Büyük'ü kiralık verdiği ve 500.000 Dolar bonservis bedeli ödediği kaydedildi. Beşiktaş Genal Menajeri Sinan Engin'in, Uğur'un çok kısa bir süre içinde Avusturya'daki kampa katılacağını söylediği de ifade edildi. Ajansspor |
Türkiye`de Saat: 19:30 . |