![]() |
bence alınabilcek kaliteli bir oyuncu bu bölgede sıkıntımız var fenerde o bölgede 3 ü yabancı olmak üzere 5 adam var bizde 1 ayrıca artık orta sahada defansif olarak bişey yapamayan oyuncular Dünyada yok bu bağlamda cisse ile yanyana oynmayabilir form durumuna görede serdar özkan kesilebilir ama Türkiyenin alınabilecek en iyi oyuncusu Mehmet Topuz dur. |
valla topuz alinamiyorsa bunu alsinlar en azindan benim sahsen begendigim bir oyuncu ve besiktasta is yapar seneyede mehmet yildiz ve mehmet topuzu bu takima kazandirmaliyiz iyi yatirim boyle olur |
Topuzun gelecegini sanmiyorum. Uguru incemani ben St.Pauliden taniyorum.. iyi cocukdur. Son maclardada perfomansi iyidi.. |
Milli takim Bu adam o kadar iyiyse neden milli takimda deil? |
Türkiyede transfer edilecek oyuncular Uğur İnceman, Selçuk İnan, Mehmet Topuz, Uğur (Antalyaspor dan), belki Barbaros ve belki ÖZer. Gerisi sadece gereksiz yere para ve zaman kaybı olur.... |
alınırsa ii olur cisse sakatlandıgında yerine oynicak oyuncu yoq suan ... |
Alıntı:
Uğur İnceman, Mehmet Topuz, Uğur (Antalyaspor dan),http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon14.gif ÖZer geyse ıle anlaştı sneye onlarda. |
Alıntı:
|
Bence Selcuk Inan daha iyi gibi?? |
uğur inceman vestel manisa nın başarılı orta saha oyuncusu önümüzdeki sezon beşiktaş forması giyecek. |
Türkiye`de Saat: 01:45 . |