![]() |
Pascal Nouma SAYIN JEAN TİGANA 2 YIL ÖNCE TANIDIĞIM NOUMA OLSAYDI GÖZÜM KAPALI ALIRDIM AMA ŞU ANKİ DURUMUNU BİLMİYORUM DEDİĞİ UNUTULMAZ FUTBOLCUMUZ PASCAL NOUMAYI GERÇEKDEN BU YILKİ KADRODA GÖRMEK İSTERMİYDİNİZ?AMA LÜTFEN DOBRA OLALIM DUYGUSAL DEĞİL MANTIKLI CEVAPLAR VERELİM. |
adu su anki durumunu kimse bilmio tabikide ama 2 sene onceki NOUMA olsaydı bende takımımızda gormek isterdim acıkcası |
BEYLER BEŞİKTAŞ KLUBÜ FİLİM ÇEVİRMİYOR FUTBOL OYNUYOR ,LÜTFEN BİRAZ CİDDİ OLUN... |
:mad: Alıntı:
NE ALAKA??? YORUM YAZMAK İSTEMİYOSAN YAZMA AMA KARALAMA SAÇMALAMA |
arkadaşım kim istemez ama görüyosun sergeni bile harcadılar napalım duygusal düşünmeyecegiz beşiktaş için hayırlısı bu diyelim.. |
bastonla bıle gelse ısterım delımısın. |
duygusal olma dioasanız,istemem,çünkü uzun süredir oynamıyor,we bizim kaybedecek zamanımız yok artık.. |
Açıkçası Pascal sadece Filmde oynar. Onun devri kapandı.... Aklı olan kimse Pascal gelsin futbol oynasın demez! Bende Metin Tekini isterim oynasın ama Geçti artık..... Önümüze bakalım.Burak on tane Nouma eder bana göre! Nouma süper FUTBOLCU(YDU)! |
Artik lazim degil Pascal Nouma, yeni yuzler lazim Besiktas'a. Insallah bir gun teknik direktor ya da antrenor olarak doner Nouma. |
Birakalim o da Ilhan Mansiz gibi efsane olarak kalsin...;) |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |