![]() |
F.Bahçe için PKK dedi, cezayı yedi.. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, sarı lacivertli kulübü PKK'ya benzettiği gerekçesiyle mahkeme tarafından tazminat ödemeye mahkum edildi.http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 30 bin YTL tazminat ödeyecek. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüzel kişiliğine yaptığı uygunsuz saldırılardan dolayı hakkında dava açılan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın, bugün 5. Asliye Hukuk mahkemesinde görülen davası karara bağlandı. Mahkeme İlhan Cavcav’ın Fenerbahçe Kulübü'ne 30 bin YTL tazminat ödemesine karar verdi. |
Helal olsun bu adama türkiye cümuriyetinde fenerbahce cumuriyeti varmi lan adiler ozaman kendilerini lig yapsinlar her sene sampiyon olsunlar heh adiler iste ya |
Alıntı:
|
e dogru dedı ne var kı bunda ceza verecek |
Cavav Iyi Demis Pis Fener Tam Pkk Gibi ! Hahahahaa |
Eeee ne demisler, dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Cavcava bu konuda katilmamak elde deyil. |
cav cavın ödecegi 30 milyarı aramızda toplayalım verelim ne güzel olur bizden de bi mesaj gider |
Alıntı:
|
"Devlet içinde devlet kurmaktan",suç işleyen ezikler,ceza alan Cavcav başkan ne kadar adil! |
onların cumhuriyetini hep yıktık ama uslanmadılar ip..ler helal cavcav ağzına sağlık iyi dedin bu köpeklere az bile 30 milyar bile etmez bu şerefsizler |
banada dawa açsalar we bu kadar param olsa hiç kızmaz yağdırrırdım eziklere. |
helal cavcava türkiyede böyle lafını sakınmayan çok az sayıda insan var zaten bu camiada |
doğru söleyeni ya dokuz köyden kovarlar yada böle ceza verirler hayatında ilk defa doğru bişey demişti cavcav onda da ceza yedi:D:D:D |
arkadaşlar cav cava destek olalım destegimizi gösterelim helal olun cac cav |
Alıntı:
|
gerçekleri söledi |
Doğru söyleyene ceza cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışana amanna ayıp!!! |
ilhan cavcav'ı seviom nede olsa fener düşmanı,bizede taransfer konularınsa kıyakları oluyordu zamanında |
Ben Sewmiorm Ilhan Cawcawi Ezik Dusmani Ama Oda Ezikimsi Bsy |
helal olsun sana cavcav yakışanı yapmışsın... |
doğru Söyleyeni 9 Köyden Kovarlarmiş....helal Olsun Cav Cav....bu Konuda Sonuna Kadar Arkandayim... |
seviyom ben bu adamı yaa.bi arada ankaragücü macında seyircilere el işareti yapmıştı orda manyak tı yaa:) |
adu Cavcav takdir ettigim bi insandı zaten :) kocum benim be kim tutar seni yürü be aslanım :D :D :D |
Cavcavi Sevmem Bİz 100 Yilda Şampİyon Olurken Gs Olsun DemİŞtİ Ama Bu SÖzlerİnde DoĞruluk Payi Var |
dogru soze ne denır |
Türkiye`de Saat: 03:43 . |