![]() |
çok merak ettim bu adamı yaa. hızı nasıl arkadaşlar? bilen war mı? çabuksa uzun boylu defans iidir. |
ins. diatta gibi cıkmaz |
bu adam ne yapıyor orasını burası herkeze gösterio manyakmı:D |
Beşiktaş'tan İMKB'ye Drpic açıklaması A.A. http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4889023.jpg Beşiktaş Kulübü, transfer gündeminde olan Hırvat futbolcu Dino Drpic için görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, “Şirketimiz, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat sporcu Dino Drpiç'in transferiyle ilgili görüşmelere başlamıştır” denildi. </B> |
inş. sonu diatta gibi olmaz ben bu oyuncunun tutucağıı tahmin ediyorum çünkü baya ince eliyip sıkı dokundu ama içimden bir ses bu adamın kornerlerden çok can yakacağını söylüyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz de hep gol atma konusunda heyecanlanıyorsunuz ya:D savunmada soğukkanlı hareketler yapsın, topla biraz haşır neşir olsun yeter bize |
peki orasini burasini acmasi konusunda ne yapcaz burasi turkiye donu indirip kosmaya baslarsa arkasindan kosan zor olur delik desik ederleri adami valla |
işte transfer budur.. |
Türkiye`de Saat: 23:53 . |