![]() |
Hoca antepli bekirden bi cacık olmaz ben sana söyliyim cok vasat bir oyunucu basının şişrmesi |
sapigin teki cikacak bu, bjkhaber netde neler yapdini görmek isteyen varsa baksin TAVSI ETMIYORUM. Sapik |
Beşiktaş Dino Drpic transferi Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti! FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpiç'in transferinden vazgeçti. Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor. Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpiç'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti |
bu yönetim baydı artık yeter.. |
iradesiz herifler yaa sen futbulcudan gelmeden korkuyorsun ya adama küfür etmişler buurda etseler ne anlayacaklar ya adam türkçemi biliyor hem sen yola getireceksin futbolcunu |
Öfff..Bi transfer yapamıyoruz..Ben gidiim oyniim bari..Para mara da istemez.. |
zaten istemiyodum bize avrupa görmüş adam lazım bu yaramazdı |
aglayacam yaaaaa hahahhaha |
arkadaşlar bizim yönetime ne kadar güvenilir bilmiorum ama ntvde drpic ten vazgeçildikten sonra zapatocnyle anlaştığımızı duyurdu |
bence yönetimin yaptığı tek doğru bu heralde. |
Türkiye`de Saat: 04:40 . |