![]() |
inş hayırlı olur BEŞİKTAŞIMIZA 5-6 sene sorun çekmeyiz defansta .. |
yandık inş.iyidir hiç bi fikrim yok acaba nasıl bir futbolcu görecez.. |
Alıntı:
hayırlı olsun çok oyadılar ama inşallah iyi olur |
Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in savunma oyuncusu Dpric ile anlaştı Sİnan engin acıklamıs arkadaslar.. |
adami ilk önce GENC diye istemiyorlardi simdi aldilar, insallah pagliya patlmaz sonunda bu kurban |
DRPIC KARTAL! Ekibimiz Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferini bitirdiği öne sürülüyor. Yönetimimiz devre arası transfer döneminin başladığı 1 Ocak tarihinden itibaren kadrosuna katmaya düşündüğü yabancı defans oyuncusu transferini noktaladığı iddia edilyior. DHA'nın servis ettiği habere göre Beşiktaş yönetimi transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Hırvat Dino Drpic'i renklerine bağladı. Hırvatistan Ligi takımladından Dinamo Zagreb'de forma giyen 27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak Hırvat kulübüne1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Siyah beyazlılarrı, Hırvat futbolcu ile 2.5 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi. |
saglam adam aynı zaman da kule kornerlerde cok can yakacak |
Dino Drpic Beşiktaş'ta Dino Drpic Beşiktaş'ta Kartalhaber.com Beşiktaş'taki son dakika gelişmesini yine ilk kez duyukran medya kuruluşu oluyor... Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb'in dev stoperi Dino Drpic transferinde mutlu sona ulaşıldı. Demirören ve Engin'in Antalya çıkarması Hırvat oyuncu Antalya'da Başkan Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'le yaptığı görüşme sonrası kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye akşam asatlerinde imza attı. Beşiktaş'a imza attığı için çok mutlu oluğu belirten Dino Drpic, "Beşiktaş'ın çok büyük kulüp olduğunu biliyorum. Ben de en kısa kısa zamanda takıma uyum sağlayıp Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahibi olmak istiyorum" dedi. Menajer krizi Dinamo Zagrep'le yapılan görüşmelerde Hırvat Kulübü Beşiktaş'a Dino Drpic'in bonservisi için 1 milyon avroya 'Evet' dedi. Ancak bugün yapılan görüşmelere menajer Saffet Sancaklı'nın katılması az kalsın bu transferi imkansız hale getiriyordu. Sancaklı'nın bu futbolcunun menajeri olmasıyla maliyetin 150 bin avroya çıkması Beşiktaşlı yöneticileri kızdırdı. Bu duruma öfke gösteren menajer Sinan Engin, Sancaklı'ya tepki gösterdi. Ancak yapılan görüşmelerde aradaki sorun giderildi ve transferde mutlu sona ulaşıldı. 26 Mayıs 1981 doğumlu olan 1.93 boyundaki dev stoper Dino Drpic, Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol atmayı başardı. Gelişmeler kartalhaber'de |
Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.. |
insallah iyi adama benziyo genç sayılır |
3 ay bekledik tam bomba geldi:)..hayırlısı dielim belki şansa iyi çıkar |
Alıntı:
|
Dino Drpić u Bešiktašu Objavljeno 30.1.2008 u 21:39 U srijedunavečerdovršeni su pregovori oko transfera Dina Drpića u Bešiktaš. Dinamov stoper tako će karijeru nastaviti u poznatom turskom klubu. |
bu oyuncuyu pek tanımıyoruz inşallah iyi çıkar işimiz sayısal loto gibi zaten ya çıkarsa ... |
valla bu çok iyi olurda mükemmel bir performans gösterirse fener bunuda yollatır bakın neler yapıo die |
Drpic Kartal'da Drpic Kartal'da http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im..._dırpic280.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün menacer Sinan Engin ile Antalya'ya uçtu, Hırvat stoperin transferini bitirdi 31.1.2008 Bonservisi 1 milyon 250 bin Euro Ve Beşiktaş aradığı stopere nihayet kavuştu: Dino Drpic... Uzun bir süredir transfer çalışmalarını yürüten Başkan Yıldırım Demirören ve menacer Sinan Engin dün Antalya’ya giderek burada kampta bulunan Dinamo Zagrep’in başkanıyla masaya oturdu. Drpic ile daha önce yıllığı 600 bin Euro’ya el sıkışan Demirören, kulübü ile de bonservisi için 1 milyon 250 bin Euro’ya anlaşma sağladı. Menacer Sinan Engin ile Drpic’in bugün İstanbul’a geleceği ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Mutlu Topçu vasat raporu verdi Drpic için 1 milyon Euro’ya anlaşan Beşiktaş’ın, menacer Saffet Sancaklı’nın devreye girmesiyle maliyetin 250 bin Euro artması kafaları karıştırdı. Ayrıca Drpic’i izleyen yardımcı antrenör Mutlu Topçu’nun bu oyuncu hakkında vasat raporu sunması da bir handikap olarak göze çarptı. Ancak Topçu raporunda, “Boyu 1.90, hava toplarında kesici, ayrıca milli takımda da oynuyor” görüşüne yer verdi. Ayrıca Beşiktaş bu oyuncuyu satması halinde Hırvat ekibine yüzde 40 pay verecek. Orhan YILDIRIM Kısa...Kısa... Higuain’e PAF yolu Takımdan ayrılmak istemeyen Higuain’e PAF yolu göründü... Arjantinli yıldızın tüm alacaklarının ödendiği ancak yine de ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi. 6+2 kararı çıkmasına karşın Higuain ya ayrılacak ya da PAF takımla çalışacak. ‘Hakan’a güveniyorum’ Kartal’ın tecrübeli eldiveni Rüştü Reçber, cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında Hakan’a güvendiğini söyledi. Milli kaleci, “Kupa maçlarında kaleyi Hakan koruyor. Başarılı bir maç çıkartacağına inanıyorum” dedi. Delgado: Seriyi sürdürmeliyiz Taraftarların sevgilisi haline gelen Delgado galibiyet serisinin devam edeceğini iddia etti. Tangocu, “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Holosko’nun aramıza katılması bizim daha etkili olmamızı sağladı” diye konuştu. Kurtuluş Avrupa’da! Siyah-Beyazlı yönetim, uzun süredir adalesinden sakatlık yaşadığı için forma giyemeyen Serdar Kurtuluş’a yurt dışında tedavi olabilmesi için izin verdi. Genç yıldızın tedavisine Avrupa’da devam edeceği bildirildi. Beşiktaş uçuyor Kartal, Türkiye Kupası ilk maçı için yarın Rize’ye gidiyor. Dedeman Oteli’nde kamp yapacak olan Siyah-Beyazlılar, karşılaşmanın ardından özel uçakla İstanbul’a dönecek. Ligde cezaları bulunan Toraman ve Baki Rize’ye karşı forma giyecekler. Savaş beklemede Beşiktaş’ın eski sağ kanat oyuncularından Savaş Kaya, ara transfer döneminde kulüp arayışlarını sürdürüyor. Birinci ligden çeşitli teklifler alan futbolcunun tercihini Orduspor’dan yana kullanmak istediği belirtildi. |
hayırlı olsun takıma |
Evet bu transfer bitmiş.Bütün gazete ve tv'ler drpic transferinin bittiğini söylüyorlar...Bizede hayırlı olsun demek düşer ama mutlu topçunun drpic hakkında vasat raporunu sunması ve hala bu oyuncu üzerinde ısrar edilmeside ilginç bir olay sanırım...Hırvat olmasına çok sevindim.Hırvatlar iyi savunmacı oluyorlar çünkü.Bunun maçını hiç izlemedim;umarım nokta bir transfer yapmışızdır.Oyun kurma gibi bir özelliği var mı bunu acaba? |
bence en önemlisi oyunu iyi okuyup oyun kurmasini iyi bilen bir oyuncudur insallah yoksa zaten lazim degil ama yinede hayirli olsun insallah fos cikmaz cünkü tanimadigimiz bir oyuncu |
Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun.İnş bi diaatta olayı daha yaşamayız |
çok merak ettim bu adamı yaa. hızı nasıl arkadaşlar? bilen war mı? çabuksa uzun boylu defans iidir. |
ins. diatta gibi cıkmaz |
bu adam ne yapıyor orasını burası herkeze gösterio manyakmı:D |
Beşiktaş'tan İMKB'ye Drpic açıklaması A.A. http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4889023.jpg Beşiktaş Kulübü, transfer gündeminde olan Hırvat futbolcu Dino Drpic için görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, “Şirketimiz, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat sporcu Dino Drpiç'in transferiyle ilgili görüşmelere başlamıştır” denildi. </B> |
inş. sonu diatta gibi olmaz ben bu oyuncunun tutucağıı tahmin ediyorum çünkü baya ince eliyip sıkı dokundu ama içimden bir ses bu adamın kornerlerden çok can yakacağını söylüyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz de hep gol atma konusunda heyecanlanıyorsunuz ya:D savunmada soğukkanlı hareketler yapsın, topla biraz haşır neşir olsun yeter bize |
peki orasini burasini acmasi konusunda ne yapcaz burasi turkiye donu indirip kosmaya baslarsa arkasindan kosan zor olur delik desik ederleri adami valla |
işte transfer budur.. |
diatta dan ii olduğu kesin :D hayırlı olsun hepimize...!!! |
hayırlısı olur inş. |
hayırlı uğurlu olsun inş 2. diatta faciası yaşanmaz |
Hayırlı olsun:) Ama eşi ile birlikte biraz sansasyonelmiş sanırım, bize ters:) Umarm takıma faydalı olur... |
ne diyelim hayırlı uğurlu olsun..inş yalnış bi transfer olmaz. |
Football Transfer Market Web news: BESIKTAS, Complete the engage of Dino Drpic BESIKTAS, Complete the engage of Dino Drpic 31.01.2008 08.18 by Redazione TMW http://www.transfermarketweb.com/tem...g/contatta.gif read 52 Source: Ugur S Gokduman Besiktas has completed the engage of Dino Drpic (26), from Dinamo Zagreb.The player, who has signed with the Blackeagleans until June 2010, has a cost of one million euro. CF America (Mexica) have engaged Argentian striker Federico Higuain. The Besiktas player will play on loan for six months for the Mexican club. Kaynağa bakın derim:) Guess who?:rock: |
iyi iyi 1 milyon euroya kapatmışız, higuain'in de 6 aylığına kiralandığını resmi kaynaklardan görmüş olduk... |
hayırlı olsun.Alındığı iyi oldu.Takıma mutlaka fayda sağlayacaktır.Şampiyonluk için bundan iyisini alabilmeliydik.Bunu da aldılarya yeter.seyretmedik ama heralde Bakiden iyidirhttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
Drpic Kartalımızda İyi İşler Yapacaktır Gökhan Zan'ın sürekli sakatlığı ve Baki'nin yetenek eksikliği nedeniyle bence bu transfer olmazsa olmazdı. Derbi maçlarını, Sivas ve KAyseri maçlarını kazanmamız için çok büyük şarttı. Yoksa bu defansla şampiyonluk çok zordu. Çok yerinde oldu tebrik ederim yönetimimizi. Holosko gibi forvet oyuncusundan sonra bu defans oyuncusu da bana şampiyonluğun habercisi gibi geliyor. İlhan Mansız'ı sattığımız sene şampiyonluğu nasıl kaybetmişsek şimdi de alacağız diye düşünüyorum. |
hayırlı olsun imzalar yakında atılır |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |