![]() |
Neredeler ? Arkadaslar gecen sezon listemize giren Javad Nekounam vardi hani diodular 1-2 sene icinde avrupanin unlu kulupleri onu alir die , hatta o yil asya da yilin futbolcusu secildi , simdi naapiyo ne ediyo bilen varmi ? bide hatirlarmisiniz bilmiorum del bosque doneminde bi nijeryali 17 vardi SULEYMAN:D onu denediler , hatta cok ii hatirliyorum bizim tribunler bayramini kutladi cocugun :D:D bunlar nerdeler :D:D: |
valla ben hatırlamıom :D yalan olmuş hepsi :D |
bu arada yanlislik olmus iki tane topic acilmis ... modlar digerini silsin , ozur dilerim iteyerek olmadi |
bende hatırlamıom:) |
Süleymanı tribünler pascal süleyman diye çağırıyordu adam bir anda kayboldu gitti Javad içinde mustafa denizli çok iyi demişti hatta vermek istememişti bakalım daha bir şey olmadı milli takımdaysa milli maçlar sonrası belli olur. |
ulan ne dalga gecmıstık cocukla ya cok uzulmustum elın garıbı yaw pascal suleyman. ah ulan yonetım ahhh yaptıkların aklıma gelıncee neyse hadı baslamıım gene |
baksanıza bu gune kadar ısmı olan ıkı futbolcu var sanırım frederıco gıuntı ve kleberson baska varmı gelmeden ısım olan |
ailtonunda ismi vardı kendi yoktu.. |
carew'i de biraz isimli olanlardan sayabilirz... |
Alıntı:
javad katar da top oynuyor usta,burda hatta birkac alman kulübününde gündemindeydi ama baskanlari cok asronomik bir rakam isteyince Katará transfer oldu.Süleymaní bilmiyorum valla nerde |
Türkiye`de Saat: 20:02 . |