![]() |
Alıntı:
inşallah iyi olurda şampiyonluklara taşır bizi ancak kötü cıkarsa ne farkedecekki anlamadım cogu kişi sallamış şampiyon olmasak ne fark eder , şahsen ben bu takımı sevinmek için tutmuyorum ... BEŞİKTAŞLILIGIMLA herzmn gurur duymus birisiyimdir şampiyon olalım olmayalım farketmez namuslu şerefli geçmişimiz olduktan sonra gerisi traş açıkcası ... |
90 kiloluk bir defans adamı ama boyu uzun olduğu için belli etmiyor kilosunu ona çarpan otobuse çarpmış gibi olur sanırım hayırlı olsun umarım iyi işler yapar |
ribery türkiyeye ilk geldiği zaman herkes fena dalga geçmişti adamla ama fena patlama yapmıştı umarım gordonda böyle bi patlama yapar şimdi önemli olan gordonun yanında kimin oynıyacağı benim tercihim gökhan zan ayrıca fatih terim i. kaşı yine milli takıma almış adamda varki bişeyler milli takıma çağrılıyor kaşın da üzerinde durmak lazım bence |
defansta genç oyuncuya hiç gerek yoktu, yaşlı olsun ama işini bilsin yeterdi, artık bekleyip seyretmekten başka çözüm yok ama kimse direkt bir katkı beklemesin... |
hadi gözümüz aydın |
nerden buluyolar böyle tanınmadık adamı. defansa tecrübeli bir oyuncu lazımdı.ama maalasef yine hatalı bir transfer.umarım yanılırım... |
Alıntı:
|
Arkadaslar, adamdan cok sey beklemeyin.. Kimi alsan, tek basina bir sey yapamaz.. Futbol takim oyunu... ha zayif halkani guclendirirsen, isler daha tikir olur... |
Schildenfeld İstanbul'da! Beşiktaş'ın bugün renklerine kattığı ve sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu Gordon Schildenfeld, bu akşam İstanbul'a geldi. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nün yöneticileriyle bugün gerçekleştirilen görüşmeler sonrası kadroya dahil edilen Hırvat savunma oyuncusu, akşam saatlerinde, yeni takımına katılmak üzere Antalya'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Hırvat futbolcu, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, ''Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir'' dedi. Schildenfeld, daha sonra Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken, bu oyuncunun 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği öğrenildi. |
Sinan Engin: Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı Kartalhaber'e değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik. Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi. Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda. Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu. Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |