![]() |
Alıntı:
Allahım yaa..arkadaşlar büyük bi klup video görünülerıne göre transfer yapabilir mi yaa?ben size bakinin bi videosunu yapim 10 milyon euroya alıcı bulurum..böyle bişey olur mu yaa..ne yapmak istedıklerını bilmedıklerının amacın traqnsfer yapmak oldugunu gösteren bi durum daha..ilk defa duyuyorum ismini..inş tutar ama yine olan bize olacak gibi... |
Alıntı:
|
vala ne diyelim demirörene hayırlı olsun para onun ama yazık ligin bitmesine 12 hafta kalmış bekle sezon sonunda güzel bir adam al hugiaın gitti bak yararlanamadık bu adam uyum sağlıyana kadar ooooo |
Alıntı:
|
Serdar gibi defans mı ariolar,yok bulamazlar...Serdar da saktlık döneminden bi çıksa defansta hiç bi problem kalmicak ve kimse "transfer,transfer" diye kendini parçalamicak..Dönse de BEŞİKTAŞIMIZIN 'KURTULUŞ'UNU YAZSA ARTIK |
arkadaslar herkes ısmını hıc duymadık dıyor. pekı bende soruyorum chelsea nın defansına 12 mılyon pounda aldıgı sırp ivanoviç i aranızdan kaç kişi duydu ve biliyordu. gormeden yorum yapmayın, sahaya cıkan her futbolcumuza destek cıkalım |
zaten 400 euro hiç bişi değil :):):) |
neyse hayırlı olsunn.Olan olmuş artıkk |
daha 85 dogumlu adam.. durun bakalım. boboyu aldıgımızdada aynı tepki gelmişti. hiç belli olmaz. |
Takımı inceledim 1. sırada , oyuncuyu pek inceleyemedim ama ! BOBO kadar etkili olabileceğini sanmıyorum , umalımda bu tahminlerimizi tereddütlü düşüncelerimizi değiştirsin.. Henüz yıldızı parlamayan , küçük oyuncuları alıp , onları yıldız yapabilmek en büyük Başarı olsa gerek , inş. Gordon ' da Beşiktaşımızın yeni yıldızları arasında kendine bir yer bulabilir... |
| Türkiye`de Saat: 07:10 . |