![]() |
kim bu tanıyan warmı hiç... |
hayrlısı olsunnnnn.... |
Alıntı:
sebebini öğrenebilirmiyim ismi duyulmamış birisinin aldıkları için mi ? eğer öyle ise neden nickin alvara rodrigo tello ? |
alman asıllı bir futbolcu yani az çok bir alman disiplini ile yetişmiştir. defansımıza bizim yerli milli takımda olduğunu sürekli söylediğimiz ibrahim ve gökhan zan gibi saçma hareketler yapmayacağı kesindir ve tabiki oyun disiplinden kopmayacak bir isim. İsmini kimse duymamış olabilir fakat önemli olan sahada isimle değil kalbinle oynamaktır. bakın tello ta herkez dalga geçti şuanda ligin en değerli oyuncusu olduğu kesin. bırakalım isimli futbolcuları kendimize en uygun olan oyuncuları seçelim. Bekleyip görecez hayırlısı olsun. |
ya arkadaşlar adamı bilmeden tanımadan etmeden nası önyargı yapıyosunuz anlamadım , sezon ortası zaten bu saatte cok iyi transfer yapmak oldukça zor ne bekliyordunuz Nesta , Kaladze , Cannavaro , Puyol böyle isimlermi transfer istiyordunuz ne olursa olsun transfer edilmiş ve bilmeden etmeden yorum yapmayın Allah aşkına kötü cıksa nolur iyi cıksa nolur .. |
Alıntı:
kötü olursa ilk 3e bile giremeyiz |
Alıntı:
|
You tube den Dinamo Zagrebin Video kasetlerini Dirpic icin izlemistim... Goldonu daha cok begenmistim... Bunu alsalar daha iyi olur diye dusundum. Ama kel ve lider vasiflarindan dolayi sandimki yasi 33... Adam hem 23 yasinda, hem daha hizli... Elimizdeki tum stoperlerden daha iyi, orasi kesin.... bakin, hatayi dirpicin ustune nasil yikiyor :) YouTube - Rommedahl goal vs Dinamo Zagreb Gerci orda pas mi verilir.. Goldon hakli.. |
Defans da oyunu da Goldon kuruyor... Drpic de o ozellik az.. |
Ayrica drpicin besiktaslik durusuna layik olmadigini ilk bizim forumda duyuruldu. goruntu linki... Yonetim... Hakkimizi ver... Transfer yapmadan once bizi oku.. :) |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |