![]() |
Dünyanın en iyi defans oyuncularının yaş ortalaması... Bu başlığı Gordon Schildenfeld transferinin hatalı, yanlış olduğunu belirtmek için attım. Gordon Schildenfeld 22 yaşında kadar herhangi bir avrupa takımının ilgisini çekmemiş. Hırvat Ümit milli takım oyuncusu gelecekte a takımda oynasa bile sıradan bir milli takım oyuncusu olur çünkü hırvat milii takımının defans bölgesinde ki oyuncuların kalitesi üst düzey değil hırvatistandan iyi bir defans oyuncusu çıkmaz Türkiye'den çıkmadığı gibi. Beşiktaşın defans bölgesinde oynayan Toroman ve Zan'a göre daha basit oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gordon Schildenfeld avrupa tecrübesi yok. Toraman ve Zan bir çok üst düzey maçta forma giydi Beşiktaş'a daha tecrübeli oyuncu lazımdı mesala Melberg gibi o olmadı ama onun ayarında bir oyuncu gerekiyordu. Günümüz futbolunda genç iyi bir defans oyuncusu yok. chelsa defasında terry 28 ve carvallo 30 biri yaşında diğeri -mancesther rio ferdinan 30 - milan lı nesta 32 maldini 38- real madrid li cannavarro 35 - b. münih li lucio 30 barcelona da puyol 30 ve marguez 29 ben hiç genç iyi bir defans oyuncusu hatırlamıyorum defans bölgesinde mutlak tecrübe gerekli kalecide olması gerektiği gibi sezgiler çok önemli mesala gsli song sezgileri çok kuvvetli inşallah ben yanılırım yeni oyuncumuz iyi çıkar pek ummuyorum ama had bakalım... |
hakılısın.... ne diyim |
Alıntı:
sağol kardeş |
benim umudum var. top tekniği pek iyi değil ama savaşçı bir oyuncu. kendini geliştirebilir ama bizim sabretme durumumuz yok. bende pek doğru bir transfer olarak niteleyemiyorum ama başarılı olacağına inanıyorum. |
gordonun ilk izlenimleri Havalimanına indiğinden beri verdiği ilk izlenimler;büyük bir şaşkınlık içerisinde olduğu gözlenen gordona gazetecilerin sorduğu 'aslında dirpic' beşiktaş almak istiyordu yerine sen geldin türü sorulara hafif gülümsemeyle yanıt vermesi mütavazi bi kişiliği olduğunu düşündürüyor...Dinamo Zagrep her ne kadar küçümsenmeyecek bir takım olmasına karşın,Hırvat ekolü Avrupada kabul gören ekollerden biridir,bi İtalya,Fransa olmasada Avrupada yükselen değerlerden biridir.Sorun ara transferde gelen futbolcuların genelde takım içi uyum sorunları olduğundan dolayı olsada bana öyle geliyorki bu adama dikkat edin bu beyaz pascal noumada olabilir,diğer bi alternatif tam günah keçişi olmayada müsait. Arkadaşlar hepinizi facebookda gordonun sitesindeki fotolarda yenilenmiştir,bekliyoruz,şimdiden teşekkürler.... |
Alıntı:
madem top tekniği iyi değil niye alındı zaten biz top tekniği iyi bir oyuncu almak istemiyormuyduk. savaşcı dersen toramandan daha savaşcı bir oyuncu bulamazsın. |
defans oyuncusunun tecrubelisi makbuldur dogru ama adamlar oynamadan tecrube kazanamazlar bence hemen yuklenmeyelim bi kac mac bakalim sonra degerlendirelim Ayrica bahsettigin isimlerin hicbiri turkiyeye 34 unden once gelmez bazi gercekleri de goz ardi etmeyelim |
valla kardeş umarım yanılırsında 40 yılda bir ii transfer yapmış oluruz |
walla bu oyuncuyu hiç bilmiom daha önce de ismini duymadım ama hayırlısı olur inşallah...çünkü geldi bi kere umarım ii çıkar genç olması bi avantaj bi de izleeen arkadaşlar ii diolar..çabuk we savaşçı diolar umarız öledir...çünkü boboyu da kimse tanımıodu ama gördük tanıdık hepimiz umarım bu da öle olur... |
kardeş abarmıssın ferdinand 30 degil 28 puyol 30 degil en fazla 27 ve hırvat milli takımı en az 15 senedir bizden cok iyi bir takım yani vasat falan degil bu adamda gelecek olabilir sadece oynatılmalı |
Alıntı:
Kardeşim sen kaç kere bu adamı izledin de böyle bir yorum yapabiliyorsun? Hiç izlemediğinden eminim. Bu ara transferde Chelsea'nin L.Moskovadan aldığı İvanoviç 84'lü, Liverpool'un Zenitten aldığı Skrtel 84'lü, Arsenalin savunmasının yaş ortalaması 22 civarında. sagna 24 - senderos 22 - djourou 22 - clichy 22 - toure 26 bir sonradan alınan gallas 30 yaşında. yedekleri daha da genç. ayrıca örnek verdiğin puyol, nesta, cannavaro gibi isimler futbola 30 yaşlarında mı başladılar?! bu adamlar genç yaşlarından itibaren bu ve bu ayar takımlarda oynuyorlardı zaten...puyol 99dan beri barcelona A takımında, nesta 93 lazio - 2002 milan, cannavaro 95 parma - ki parmanın parma olduğu zamanlar... Birader belli ki Avrupa futbolunu takip etmiyorsun ama bu tarz bir yazı yazarak (bilmediğin bir konu hakkında) insanları yanlış yönlendiriyorsun. Sana aklıma ilk gelen Hırvat defans oyuncuları yazıcam. Bi zahmet bu adamlar hangi takımlarda oynamış, hangi başarılara imza atmış bir araştır. Sonra da burada hatandan dön özür dile! dario simic igor tudor robert kovac boris zivkovic igor biscan vedran corluka robert jarni josip simunic ve niceleri... |
Insallah Diatta yada Higuain gibi bir transfer olmaz ( Gerci Demiroren doneminde kimler geldiiiiiii kimler gitttiiiiii !!! ) |
bu adamı kim tanıyordu böle kötüleyici şeyler söyleyebiliyorsunuz yok yası genç yok tecrübesiz filan demişsiniz , 40 yasında adammı transfer etceklerdi ben adamı izlemedim bilmiyorum o yüzden yorumda yapmıyorum ama bakıyorum cogu kişi yok gereksiz yok yası genç neye istinaden söylüyorsunuz adam gelsin izleyelim bakalım ondan sonra yorum yapalım ... |
Alıntı:
arkadaş sen yazdıklarımı okumadın galiba ben zaten bu isimlerden birini alalım demedim. melberg ayarı mesala song nasıl gs de, onun ayarında tecrübeli bir oyuncu |
Alıntı:
arkadaş sen çok iyi biliyorsun demi futbolu madem öle sana dünyada ilk defa bir defans oyuncusu yılın oyuncusu ödülünü aldı. Kim cannovarro 34 yaşındayken senin chelseye giden oyuncu dediğim ilk 11 oyuncusu olarak gitmiyor yedek olarak gidiyor biz yabancıyı Türkiyeye yedek olarak mı getiricez senin zihniyetin Bjk yönetimi neyse aynısını yani diaattayı getiren zihniyet. nestayı kimse 20 yaşında tanımıyordu. puyolu öle onlar tecrübe kazandıkça ünlendiler. yavaş yavaş oynayarak kazandılar tabi ki ama Türkiye ispanya ligi değil yabancı sınırlı onu göz önünde bulundur. yabancı oyuncuyu yetiştirmek için alamayız oynatmak için. ama Bjk yetiştirici külüp oldu. |
Alıntı:
arkadaş inanmıyorsan vikipedia wev adresinden bulabilirsin sen abartmışsın asıl. |
bencede tecrübe lazım.. |
Alıntı:
- ya varya, 34 yaşında bir yabancı alsak ne derdin acaba çok merak ediyorum! Chelsea'ye giden 23 yaşındaki Ivanovic de Liverpool'a giden 23 yaşındaki Skrtel sonuçta bu takımlarda oynayacak sonuçta. Bunlar sadece bu transfer dönemi için örneklerdi. Senderos, Agger, Sergio Ramos, Pepe, M.Richards gibi genç savunmacılar senelerdir üst düzey takımlarda banko oynuyor. Kimse 30 dan sonra kulübeden çıkmıyor senin sandığın gibi. - Kardeşim adamı hayatında izlemden nasıl böyle kesin yorum yapıyosun. Yedek kalacağını nerden biliyosun. Bobo ilk geldiğinde neler yaptın kim bilir? Diatta ile bu transferi de bir tutman gerçekten ilginç. Diatta 32 yaşında, yeteneği belli, bonservis bedeli verilmeden almak için alınan bir adamdı bu adamla nasıl kıyaslarsın? - Yabancı sınırı 6+2. Nobre de var. Eder sana 9 yabancı. Hala sınırdan falan sözetme. Türkiye, İspanya-İtalya değil diyosun ama puyollar, nestalar, cannavarolar bekliyosun - İLGİNÇ... - HIRVATİSTAN DAN DEFANS ADAMI ÇIKMAZ DEMİŞSİN. BU DA ÇOK KOMİKTİ. UMARIM EN AZINDAN BİR KAÇINA BAKMIŞSINDIR. KİMDİRLER, HANGİ TAKIMLARDA OYNAMIŞLAR, NELER BAŞARMIŞLAR... simic, tudor, robert kovac, zivkovic, biscan, jarni, corluka, simunic vs... milan - juventus - fc bayern - liverpool - real madrid - man city - b. leverkusen... bu takımların hemen hemen hepsinde bu oyuncular şampiyonlar liginde finaller oynamış adamlardır.. SANA TAVSİYEM HAYATINDAN İZLEMEDİĞİN BİR OYUNCU HAKKINDA (SONUÇTA ARTIK BJK OYUNCUSUDUR) YALAN YANLIŞ BİLGİLERİNLE İNSANLARI GALEYANA GETİRİP, UMUTSUZLUĞA KAPILMALARINA NEDEN OLMA.. |
Gordon Schildenfeld ile ilgili sabit bir konu zaten forumda var Lütfen konu açarken Forumda biraz araştırma yapalım LOCKED |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |