![]() |
tribünden seyrettigniz en eski mac arkadaşlar turubunden seyrettiginiz en eski macı skor rakip ve tarih olarak yazarmısınız |
ben yazıyım bari hatırladıgım inönu stadında milli takımın ingiltereye8-0 yenildigi mac |
Adana Demirspor-BEŞİKTAŞ tarih 1989 galiba,1-1 bitti,Feyyaz penaltı kaçırmıştı,ağlamıştım. |
Bayrampasa stadi, Mehmet Ekşi'nin jubilesi idi, metin-ali-feyyaz'li donem, gordon milne'nin yanina gitmek istemistim, tokat yemistim daha küçüğüm die :D sonra da klubenin değişmez ismi Saffet var idi kulubede, ondan imza almistim :D |
İzmir atatürk stadı altay beşiktaş macı 2003 |
kocaeli-beşiktaş macı toshack lı dönemdi 2-0 dan macı 3-2 yenilmiştik ismetaşada izlemştim :D |
Vallahi babam beni bebekliğimde çok götürüyormuşta ilk maçı bilemiyecem:) Ama bir maçta 4-5 yaşlarında beni bir amigo yanına almıştı bana tezahürat ettirmişti ben ne dersem gülüyorlardı bir tek o maçı hatırlıyorum oda rezil olduğumdan herhalde:) |
walla ben bjk-adana demirspor maçını hatırlıyorum(10/0),tabii 1 yaşımdan beri tribündeyim ama hatırladığım ilk maç bu:) |
OOOOOO en eskı dııl ama 10 0 adana vaaar Metın ın orduya attıgı muthıs unutulmaz gol var 6 0 sakarya var coook ordA buyuduk be k.haluk kornerden bursaya atmıstı dırek gol oldu samıyendeydı mac okuldan kacmıstım :) eskısehırde kume dusurdugumuz mac var var da vaaaaaar |
turkıye:1 hollanda:0 bursa ataturk |
atatürk stadında ezik-partizan maçı ilk maçımdı:) |
İlk maçım sene 1981 gibi hatırlıyorum Beşiktaş:1-Boluspor :1 Goller Ali Kemal ve Cavit |
Alıntı:
|
ilk maçım Beşiktaş-gese. sene 96-97 arası bişey. 2-1 kazandık. letckov penaltı kaçırmıştı. bizim golün birini galiba Amokachi atmıştı. diğerini hatırlamıyorum. yeni açıktaydım. skorbordun tam altı. |
Tarih Olarak Hatirlamiyorum Ama 93-94 Sezonu Olabilir Gs Maci 3-1 Yenilmiştik Ve Ahmet çakar Hakemdi 3 Penaltimizi Vermemişti Maç çikişinda Polisin Gsli Leri Gazabimizdan Korumak Için Joplarla Kovalayip Uzaklaştirdiklarini Hala Bugünmüş Gibi Hatirliyorum.çok şanssiz Birgündü :( |
Sene 2000 Diyarbakır-Beşiktaş Maçı 0-0 Kalmıştı :) Tribünde Olduğum En Eski Beşiktaş Maçı Bu.. |
95 mı neydı ankara 19 mayıs gencler macına gıtmıstım 1-0 yenılmıstık yalnız aklaımda kalan onemlı bi nokta genclerı alkıslamıstık |
Alıntı:
|
valla hatırlıyom hocam |
yaw senesini hatırlamıyorum ama ilk maçım inönü stadı BJK-vanspor 4-1 aldığımız maç. (skor 4-0 da olabilir sorry ama 4ten eminim :) ) |
Ilk hazirlik maci Almanyada Bad Säckingende Besiktas-SC Freiburg maciydi Aumann yeni Transfer edilmisti ve o macta sakatlanip uzun süre sahalardan uzak kalmisti, Mustafa Özkan yeni deneniyordu Daumun ilk yillari... Ilk Besiktas Lig macini 1998 yilinda Besiktas - Antep maciydi sahaya Taraftar girmisti, Alpay kirmizi kart görmüstü Agustos ayi mac berabere bitmisti.... numarali ortada izlemistim Ilk mac ise Babam beni Sefillerin Frankfurt macina götürmüstü 1993 0-0 bitmisti Uefa Kupasi maci... Babamda Besiktasli ama Ozamanlar Naziler azmisti ve herkez Türkün sesini duyurmak amaciyla maca gidiyordu... O macta Frankfurtta maalesef Sanli Bayragimizi Naziler yakmisti hemde büyük boyuttaki... |
Alıntı:
|
yanlılmıyorsam beşiktaş karagümrük maçı ali samiyende sene 1977 4-1 kazandık arnavutoviçyabancı oyuncumuz idi varmı daha eski delikanlı ispata davet ediyorum |
deplasmandaki samsun maçı.bizim kalemizde şener vardı.maç 1-1 bitmişti onların golünü ertuğrul bizim golümüzü feyyaz atmıştı herhalde.bu sezondan sonraydı yanılmıosam ertuğrul 76 mşilyon rekor ücretle beşiktaşa geldi. |
Alıntı:
|
2000'deki şampiyonlar ligi BJK-Barcelona 3-0 ne maçtı beaaaaaaaa... |
valla ilk maçım ANKARA 19 mayıs stadında ankaragücü maçıydı 1994-1995 sezonuydu sezonun son maçı ve biz şampiyon olmuştuk maç 0-0 bitmişti muhteşem şov vardı ebru gündeş maçtan önce konser falan vermişti yol parasını bile stada girmek için verdik sonrada ta ulustan dikmene kadar yürümüştüm ama yine olsa yine yürürüm valla |
hatırlamıyormmm |
1993 olması lazım, izmir de karşıyaka maçı, sergen freekick den atmıştı. 0-1 almıştık maçı... o zman 7 yaşındaydım, daha eski babam götürmüş tabi de,ben hatırlamıorum... |
sene ya 94 ya 95 petrolofisi maçı 3-1 kazanmıştık.ilk golü onlar atmıştı.yeni açığın üstü açıktı o zamanlar :)) |
bizzat canlı seyretmesemde ; ilk hatırladığım maç 10-0 adanaspor maçıydı :)) galiba sene 89-90 dı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:58 . |