![]() |
acı itiraf Galatasaray Asbaşkanı Adnan Polat, yıldırım Demirören'le yedikleri yemeğin yankılarının bugün bile devam ettiğini söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Oscar Cordoba'ya büyük haksızlık yapıldığını dile getiren başarılı yönetici, "Cordoba'ya yapılan haksızlık ve ayıp. Benim Yıldırım Demirören ile yediğim yemek, Cordoba'ya mal oldu. Keşke o yemeği yemeseydik. Bu hareket ile Cordoba'nın ülkesi de rencide edildi. Biz, toplum olarak bazen düşünmeden konuşup yazıyoruz" şeklinde konuştu. |
ne yapmışki kordaba şike yapsa kactene yenecek pozisyon vardı onları yerdi |
Yeter büyütmesinler bu olayı yav ezikler yem atıyor bunlarda yiyor. |
hayret eğri oturup düzgün konuşmuş,cordi gönderilirken söyleseydi ya bunları,zamanlama yanlış.. |
ulan hala konuşuyomu bu adam beşiktaş hakkında.sus kardeşim beşiktaşı ağzına alma.!!! |
bu sene görüşürüz sizle adnan efendiii!!!!:mad: |
ya tamam ağzına almasın Beşiktaşın adını... hiçbir sefilden Beşiktaş hakkında yorum istemiyorum.. Hepsi şerefsizin önde gideni... |
bu acıkalamaları başkanımızdan beklerdim |
basın ıstedı pascal gıttı ses yok gs ınbelestı cordaba gıttı ses yok ne ıse yarar sın baskaaaan |
bu olaylar kapansın artık yeter |
Bu haberin kaynagi var mi? Bu arada son pismanlik fayda etmez.:mad: |
ya isin gucun yok cordobanin durumuna yorum getiriosun , git gayse nin kasasina para sokmak icin yollarda dilen POLAT |
Adamlar şansa Bi Maç Aldi Olan Cordi Ye Oldu Zaten Gidecekti Ama Böyle çok Kötü Oldu |
eagle80 kartalhaberdeki l |
yemek yanlistii ama gecti artikk onumuze bakalim |
centilmenlik adına pascal gitti, suç bastırmak için cordaba resmen güzelim futbolcularımızı harcattılar:confused: |
cordoba çok iyiydi be. bjk ile özdeşleşmişti. ama adamı sattılar. |
Türkiye`de Saat: 05:53 . |