![]() |
Hapoel Maçını full Tribünlere Oynayalım Lütfen Biliyorum maça daha çok zaman var ama ne yapsak kardır o yüzden erken açtım konuyu inş. sabitleştirilir konu rakip takımın ateşli bi taraftar kitlesi var şimdi bütün avrupaya beşiktaşın kim olduğunu gösterme zamanı geldi çalışan arkadaşlar iş arkadaşını getirse öğrenci arkadaşlar sınıfından adam toplasa evdekiler komşularını getirse o salon yine dolar takımımızın uleb cup taki mücadelesinde inş. tribünler full olur |
bn geliyorum okul dan da arkadaşlar gelcek mah leden de toplu gelcez inşl. bilet buluruz :) |
eyw. birader bnde gelicemde hafta içi olması milleti caydırıyo bilet sorun olmaz galiba |
ins. salon dolar cunku oyuncular bunu fazlasiyla hak ediyorlar.... Hep destek Tam destek |
hapoel kendı sahasında ii oynıyan bi ekip o yuzden bizim kendı sahamızda fark atmamiz lazim ... |
Güzel maç olacak. |
30 kişiyle geliyorum.. Not: İSRAİL TARAFTARIN BJK DEN DAHA İİ OLMASADA MUHTEŞEM OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ..TAKIMIMIZIN ÜSTÜNDE MÜTHİŞİ BASKI OLUŞTURACAKLOAR ORDA VE 2-3 SAYI FARKLA KAYBEDEBİLİRİZ Kİ BÜYÜK HTİMAL OYLE OLACAK..URDA ÖYLE Bİ ATMOSFER YARATMALIYIZKİ KARŞI TAKIM OYNAYAMASIN ANCAK BÖYLE.. EN ZORLU SIONAVLARDAN BRİDİR BİZ TARAFTARLAR ADINA SADECE TAKIMIN DEĞİL BİZ<İM İÇİNDE DÖNÜM MAÇIDSIR DİYEİBLİRİZ... O MAÇI SUPERSPORT-EUROSPORT DAHİL BİÇOK ÜLKE YAYINLAYACAK VETÜM DÜNYAYA HAYKIRALIM.....!! |
BİLET SORUN OLMAZ ORDADA SATILIR KALIRDA AYRICA KALMASA GİRERSİNİZ MERAK ETMEYİN BİZ KAPIDA OLUCAZ..... |
Alıntı:
|
ne yazmışım ama(ben böyle cümle kurabiliyomuşum yav)aşka geldik heralde.. Yaşasın LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ Yaşasın BEŞİKTAŞ JK |
Alıntı:
|
çok iyi olur pankart olayı.İnönü'deki atmosferi yakalarsak acayip olur.Laikliği dinsizlik sananlara karşı yıkılmayan tek kale BEŞİKTAŞ JK TÜRKİYE'nin aynası olur Akatlar,herkes yine bizi konuşur. serbestlik adı altında TÜRKİYE'yi geriye götürmeye çalışanlara en güzel cevap RESULLULAH (S.A.V.)'den gelsin o zaman; "Bir kafir bile olsa ilminden faydalanın.Çünkü ilim insanlığın ortak malıdır." Alemlere Rahmet HZ.MUHAMMED(S.A.V.) Araplara hitaben "Türkler size dokunmadıkça sizde onlara dokunmayın.Çünkü gelecekte ümmetimin idaresi Türklerin eline geçecektir." HZ.MUHAMMED(S.A.V.) |
konu sabitlendiği için çok sağolun inş. bi faydamız olur bncede dinimizle ilgili pankart çok güzel olur büyük pankart ingilizce tek yol islam filan ses getiririz |
bide arkadaşlar lütfen bu maçta filistinlileri unutmayalım hatta bayrak bulabilirsek iyi olur hergün bomba yağdırıyo israil filistine |
Tek yol İSLAM Tek yol LAİK TÜRKİYE Kardeşlerimizin yAkAsını bırAkın ulAn.. |
kAhrolsun israil ve kuklAlArı kAhrolsun amerikan emperyAlizmi kAhrolsun böl ve yönet sistemi çekin kAnlı ellerinizi üstümüzden ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ çArşı |
ertesi gün ana haber bültenine çıkarız bunları açarsak "çArşı yine dünyaya mesaj verdi,yine Türkiye'nin yüzü oldu.Bu kez yer BJK cola turka arena'ydı."diye.. |
Almanya'daki Türklere yapılan saldırıyıda kınayalım.bunlar insanlıktan nasibini almamışlar aptal naziler.bu sabah haberlerde duydum kasıtlı yakıldığı kesinleşmiş.insanları yakan barbar almanlara da bir mesaj gönderelim eşsiz bir taraftar şovu yapalım. pAnkArt şov by çArşı... |
akadaşal sloganlar çok güzel ama sokmazla o pankartları pols otosuna alıolarpankartlaı içeri nbırakmıolar sadece bole işte kıanma mesajları falan ne bilim almanyadaki olayı kınayaibliiz.. o tür şeyler yazabiliriz.. |
kınayalım sessiz kalmayalım derim ben.ancak fırtına öncesi sessiz kalabiliriz.. |
Güzel konu açmışsın arkadaşım en son avrupa macını boş salonda oynayınca çok kızdım inşallah bundan sonraki avrupa ve ligde salon dolar SALON BOŞ KALMASINN............... |
Ben takımıma güveniyorum biz bu engeli aşarız.Birde taraftara güveniyorum.ÇÜNKÜ:TAKIMI TAKIM YAPAN TARAFTARDIR..... |
16 sayılık fark atabilecekmiyiz |
çok zor |
benim güveniz sonsuz eğer akatları doldurursak takımımız yanlız bırakmazsak o maçta 16 fark atacağız |
Alıntı:
|
Evet bazı arkadaşlaın ümidi yok.Nasıol böyle ümitsiz olaibliyorla anlamadım.. Fenerde geçen senenin şampiyonuydu ama akatlarda o seyircyle 23 sayı fak attık... İçinizde biraz güven olsun... |
Alıntı:
herkeste bi ümitsizlik ya siz güvenmezseniz inanmazsanız ve bu düşünceyle akatlarda olmazsak takım bizim desteğimizi arkasına almazsa nasıl yeneceğiz artık destek zamanı o gün lütfen akatlarda olalım |
Alıntı:
"SİZDE ADAM GİBİ OYNAYIN OYUNCULAAR.!!!" |
sağlam geliyorzzzz akatları dolduruyorz 16 degil 20 sayı fark atıyorz. |
arkadaşlar bişi sorcam bu salı günü servis koydular mı yine basket maçına ???? bilgisi olan war mı |
evet var |
bu takım abdi ipekçi de geçen sene nin finalistine 16 akatlarda son şampiyona 23 sayı fark atmıştır eminimki bugünde turu geçicektir |
arkadaşlar bu kadar ümitsiz olmayın rakibimiz kendi sahasında çok iyi olduğu kadar deplasman karneside bir o kadar zayıf bunlarıda unutmayın ve biz burda kimlere ne sayıı farkları attık dimi neden bir kere daha olmasın |
turu geçeceğimize inanıyorum |
gecicez inş turu ... |
ben böyle bir mac ne gördüm ne duydum .. sevincten aglicam süper akatlar cehennemi orası ! helal olsun dev kartallar |
İşte taraftarımızın takımımıza nasıl bir etki yaptığını gördük.Ve tabiiki rakibede...Adamlar son saniyeleri oynayamadı bile.Maç bitsede şu cehennemden kurtulsak gibi hareketleri vardı.Büyüleyici bir atmosfer vardı gerçekten.İşte taraftar işte şampiyon...Keşke her zaman böyle olsa ama nerdeee... |
Türkiye`de Saat: 14:58 . |