![]() |
Ramazan tam bır kalas yapmayın arkadaslar Volkan neden gonderıldı o kalmalıydı bence |
bence murat kalas ramazan çok iyi adam volkanın gönderilmesine bende bi türlü inanamadım çok iyi adam esass |
defol git murat seni istemiyoz |
Murat defol Bence Murata verilen şansın dörtte biri Volkana verilseydi kaleyi Cordobadan bile alabilirdi. Şuanda da takımda kalırdı ama yaşının verdiği cehaletle ettiği bir çift laf (hiç girmediği) kadronun dışına attı. Yazık Büyük Beşiktaş'a, yazık verilen paralara, yazık genç bir yeteneğe... Bu tip olaylar niye sadece bizim takımda oluyor..:mad: |
ya ben murat sahını hıc sevmıyorum.rıza hoca samsun macında cordobanın yerıne onu oynatmıstı orta sahadan gol yemıstı o gunden sonra sevmıyorum murat sahını |
Bence hem Ramazan hem de murat ta hayat yok. Murat uzaktan gelgeççi! Ramazanda yan toplarda sıfır! o yüzden kim kalırsa kalsın önemli değil. Yeterki "1" numaramız gerçekten sağlam olsun! |
Daha basdan sevmedim su Murat Sahini. Iyi bir kaleci olabilir ama besiktas gibi bir Takimi korumaya yetmiyor. |
Türkiye`de Saat: 00:33 . |