![]() |
Yeni menajer Gültiken Yeni menajer Gültiken Sinan Engin'in veto yemesinin ardından yeni menajer belli oldu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Başkan Demirören'in ısrarına rağmen camiadan gelen baskılar nedeniyle Sinan Engin veto yedi. Beşiktaş Yönetimi, menajerlik için Ali Gültiken'le anlaştı. Kaynak:kartalhaber.com |
Ali düzgün bi adam ve düzgün bi Beşiktaşlı hayırlı olsun ... |
bence çok iyi olmuş efendiliğiyle insanlığıyla gerçek bjk liliğiyle bu görevi hakketmiştir bence valla ii olmuş bole bizden çıkan adamları başka kluplere kaptırmamak lazım |
sinan engin daa ii olurdu bencee |
bence Ali de iyi iş yapar.yeter ki sesiz kalmasın.Sinan sessiz kalmadığı için faydalı olmuştu.futbolcuların dertlerini dinler de tigana ya bildirirse şahane olur. |
Cok sessız alı yaaa Cok efendı Bılmem olurmu O konumdakı arkadasın bıraz sesının cıkması gereklı sankı ne bılıım .Bence göle maya calmaya benzedı bu ıs. Yınede hayırlı olsun |
Ali sessiz efendi insan elbette BEŞİKTAŞ'a yaralı olacaktır,ancak ben daha dominant birini olmasını tercih ederdim.Sinan Engin bence daha iyi olurdu. |
Yakışır be Bakırköyümün çocuğu o başarılı olacaktır mutlaka |
hayırlısı olsun |
ali gültiken iyidir hoştur ama menacer olacak yırtıklığa sahip değil... mafyayla bağlanntısı falan var ama sinan engin bu işi iyi yapıyordu ben sinan olsun isterdim ama hayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 00:47 . |