![]() |
Excel'de tablo hazırlayıp foruma nasıl koyabilirim Arkadaşlar excelde hazırladığım tabloyu resmin çektikten sonra paintte nasıl hazırlayıp koyacağım yani sadece yazılı olan bölümü almak için (imageshack bölümünden önce yapmam gerekeni soruyorum) |
Dosya menüsünden Web sayfası Olarak kaydet var. Ordan yapabilirsin |
Foruma eklemeyi mi soruyorsun yoksa paintte hazırlamayı mı valla ben bişi anlamadım :) |
Alıntı:
|
yardım :) excel'de hazırladıgın tabloyu Ekranda açıkken printscreen tuşuna basarak kopyala sonra paint'i aç Cntr + v tuşuna basarak painte yapıştır.Görmek istemedigin bölümlerini işaretleyip mausun sag tıklayarak kes .işlem bitince farklı kaydet seçenegini tuşlayıp jpeg olarak kaydet artık foruma ekleyebilirsin :) Yine anlaşılmayan bişi varsa yardımcı olurum |
teşekkürler arkadaşlar |
Ayşenin anlattığını anlatıcaktım bende. Prt Scr tuşuna bastığın zaman tüm ekranı kaydediyor bilgisayar. Daha sonra painte gelip control v yaptığın zaman yada yapıştır yada paste dediğin zaman tüm ekran görüntüsünü painte atıyor buradan ekranda almak istediğin görüntüyü seçip kopyala deyip yeni bir sayfaya aktararak tekrar yapıştır değdin zaman sadece o görüntü yapışmış oluyor. Bunuda kaydederek dosya haline getirip foruma koyabilirsin. |
Alıntı:
1 2 3 4 1 BJK BJK BJK BJK 2 BJK BJK BJK BJK 3 BJK BJK BJK BJK 4 BJK BJK BJK BJK 5 BJK BJK BJK BJK 6 BJK BJK BJK BJK |
Türkiye`de Saat: 20:31 . |