![]() |
Alıntı:
|
Her zamanki gibi avantajlı durumdan dezavantajlı duruma düşmeyi başardık.! Ne yazıkki Şampiyon olamayız bu baştakiler gitmedikçe.' |
şampiyonluk şarkısı söleyeceğimize inanıorum!!!! |
arkadaslar uye olalı daha 1 dk oldu o yuzden hosbuldum bu hafta fenerbahceyi yeneceğimizden hic suhpem yok ben sadece sunu demek icin burdayım ben iki tane fbli yoneticiyi ozlediğinizi dusunuyorum mactan sonra kesinlikle tekraa karsımızda olacaklar her beşiktas macından sonra oldukları gibi kim mi bunlar tabiiki nihat özdemir ve mahmut uslu her zaman her yerde beşiktaş |
fenerı sıvası yenerız sezon sonu 5 puan farkla sampıyon oluruz bu notu unutmayın... |
fb gs sivas en az iki maç kaybederler,biz şampiyon oluruz.:tee: |
Dünden sonra şampiyonluk şansımız "0":( |
Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak devam edebilir;ama gerçekçi olursak şampiyonluğu dünkü maçtan sonra kaybettik.Kendi evinde, 2 puan önündeki ezeli rakibine yeniliyorsan şampiyonluğu haketmiyorsun demektir...Bu saatten sonra 2.\'liği kovalamamız lazım.O bile çok zor,inş. topçular bunu başarabilir.Haftaya Sivas maçını mutlaka almaları lazım,olası bir puan kaybında ligi 4. sırada bitiririz...Maalesef durum bu... |
Şampiyonluğu bırak Uefaya gidip gitmeyeceğimiz bile garanti deil.İntertotoya bile gidebiliriz.Şampiyonluk gitti.Tüm beşiktaşlı kardeşlerim.Her şeye rağmen her sonucu rağmen \'\'BEŞİKTAŞ\'\' |
hakedip haketmemekle alakası yook bu yenilgiinin..hersey ortada..besiktasımızın üstüne oynanan oyunlar ortada....ilk yarıda puan kayıplarımızı hatırlarsanız şu ligde sampiyonlugu en cook kimin hakettiginide anlarsınız...sivası yencezz ve kalan macları puan kayıpsız atlatıp manisa macında sampiyonluk turu atcaz....... |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |