![]() |
sivas ve rize maçları zor görünüyor diğerleri garanti gibi...rize bu sene bize kök söktürüyo ne hikmetse... |
her mac final artık mac ayrımı yapmıyoruz..bence 10 hafta 26 puan şampiyon yapar bizi hiç yenilmememiz lazım. ne demişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır... |
Alıntı:
|
şu rizeyi yenelim ya sinirimi bozuyolar...kayıpsız geçmemiz lazım kalan maçları şampiyonluk için... |
G. birligi - Beşiktaş Beşiktaş - Trabzon spor B.Ş Belediyespor- Beşiktaş BEŞİKTAŞ - Fenerbahçe Sivasspor - Beşiktaş 5 maçta Fenerbahçe gabiliyeti dahil 12 puan alsak bu iş biter. Birinde mağlubiyet yada beraberlik hakkımız var olacağını düşünüyorum. |
ŞAMPİİYONUZ okadaR..... |
bana hala zor geliyor. dikkatli olmalıyız. herşey 2 haftada tersine dönebilir. şımarma havası var şu anda takımda. umarım sorun olmaz bu |
Maçları incelemediniz galiba, Rakipler ya düşmemeye oynuyor ya da şampiyonluğa oynuyor. Lig bu şekilde devam ederse o takımlar can havli ile oynayacaklardır. Herşeylerini ortaya koyup puan almak isteyeceklerdir. Açıkçası Sivas ve fb maçları çok zor geçer. Manisa, Ankaragücü, Bursa, Rize, Oftaş, İstanbul Belediye ve G. Birliği maçlarıda kıran kırana geçecektir. Trbazonspor ise Beşiktaş'ı yenmeyi prestij için isteyecektir. Açıkçası ben kolay maç göremiyorum. Özellikle teknik kadroya güvenmiyorken ve futbolcu kadromuzun yeterince alternatifli olmadığını düşünüyorken. |
kim ne derse desin bu sene şampiyon biziz !!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:26 . |