![]() |
Alıntı:
|
ya önce başkana gelene kadar sizler bir sussanız şampiyonluğa gidiyoruz şurda 2 gün kaldı hala başkana saldırma derdindesiniz yeter ya 1 susun ya 1 susun al aşkına şu huzuru bozmayın , taraftar olmak demek herşeye burnunu sokmak demek değildir lütfen arkadaşlar susalım . |
Alıntı:
demekki başkan şike yapsa beşiktaşın adını lekelese 2 şampiyonluğa unutup sineye çekicez |
.Mustafa Denizli futbol bakımından klubü toplamıştır.Ama diğer branşlarda nal topluyoruz hentbol hariç.Şampiyon olalım ve bırak başkan bu işi.Hem klubü hemde kendini daha fazla zarara sokma.. |
bn baskandan memnunummm hataları olmustur ama bu kadar da acımasız ve elestırıyı hak etmıyorrr |
Arkadaşlar bu ortamda Başkan eleştiriyi haketmiyor. Daha önceki yönetimden kaynaklanan sebeplerdi.Denizli geldi ipleri eline aldı. Sinan gitti transferler yerini buldu. |
Alıntı:
Susacaksak burda ne işimiz var.Biz burda bunları dile getirmek için varız.Demek ki seninde dediğin gibi susarak birşeyleri başarmış bu yönetim.Bizde bunun doğruluğuna dikkat çekmek istiyoruz.Ayrıca şampiyon olduktan sonrada bu ortamı düzgün şekilde yürütebilecek bi yönetim olmalı.Keşke düzgün yönetilseydikte bu konuyu hortlatmak istemeseydim.Anlamadığım bir başka meselede biz burda eleştiri yaparak Beşiktaş'a nasıl zarar verebiliriz ki. |
Konuda Beşiktaş Başkanına Hakaret Olmadigi Sürece Devam Edebilir. Hakaret & Saygısızlık vb Durumlarda Konu Kapatılacaktır. Bilginize.. |
baskanı elestırenler tek cevabımm varrr bu ısı cok bılıyorsanız gelın sız yonetınnnnnn davulun sessı uzaktan hos gelıyor ....... besıktası sevıyorsanı yonetım kurulunu cıkartırnız projelerını anlatırsınız secıme gırersınızzz .... |
Alıntı:
Ya yeter ama ha önce sen rengini belli et derdini söyle kan davan mı var başkanla ,başkana saymadığın laf kalmadı şimdide şikeci diyosun ne zaman şike yaptı ıspatla , yaptığı yanlışları hep söyledik ama şu an işler düzelmişken bozmayalım diyoruz hepsi bu . Zamansız saldırmaktan vazgeçin herşeyin zamanı var. |
Türkiye`de Saat: 21:58 . |