![]() |
yeni kişiler gelmiş konuya bek mutlu oldum...:D:D:D |
mevsimlerden sonbahardayım...:((dışarda kar var..:()9-8-7-6-5-4-3-2-1...:D |
hade beye mervemcim bişiler yas....canım bunalıyo...... |
Bunalma cnm burdayım:D bak kendime göre kıskançlık manyaklığını anlatan bi şarkı buldum:D:D |
slm arkadaşlar |
söle bakiiim....:D |
Yıldız Tİlbe-Erkeğim(Kısançlık SEndRomu) Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler Benim aşkım acaba yetmiyor mu Konuşmalarımız tat vermiyor mu Psikolojim benimle oynuyor yine Kuruntulu saatlerin faturası Bütün aşıklarda bulunur kıskançlık Yıllarca seninle neler yaşadık Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler... |
slm mazo.....h.g....nasılsın...????????5-4-3-2-1...:D |
varoooolll merve..çok matrock bi şarkı beya...kıskançlık......benimsin benim:D:D:D |
Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda ççooooooook güsel |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |