![]() |
tabi ya neki 1872...alt tarafı 1872....hehhe...bis kaç 1872 yi cebimisden çıkarırıs.... |
bile bile ölmek zor geliyor...sonuna kadar kahrolmaktan...direnenene yollar dar geliyor...esir olmaktan.......:D |
canımı okudum....:D |
dayan..sabır gerek..yolum usun vakit kısa..ölüm yakın..tanrım ona acı.... |
ya hade kimse y.o.k mu.....hade şu 10 sayfayı bile aşamadık....hadeeeeeeee............ |
Alıntı:
|
Yüklen kır kalbini ver elime :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Birbirinizi gecmeye mi calısıyorsunuz. cok komiksiniz. :D |
Alıntı:
|
ooooooooooooooofffffffffff.. Bgun cnm sıkkın. |
Geçeriz geliyoruz Ulan ;) |
biz ilklerin klübüyüz bir ilke daha ilklerin klübünün forumunda imza atıcaz inşallah haydi arkadaşlar bastırın :D;) |
canım dostlarım.... hayatımı sorguladım sislede paylaşmak istiyom(veyselle yarısıosda):D...hersey yalan mı sisce...ben nie böle biriyim???..bi gülüyorum bi ağlıorm..ne bu ya...?herseyi çok mu takıyorum hiçbişi takmıyo muyum??3 yasındaki çocuk bile benden as soru soruyodur sanırım:D:D..hehhe..nese konuya dönelim...veysel bu kadar usun msjı nie yasdıda bnm damarıma bastı...??ben şimdi onu geçicem mi??nese onu da gecelim...şeyy ımm...ne dicektim...unuttum....:$...ayrıca ben nie bu kadar çok şarkı dinliyorum..annem bana aşık mısın kısm dedi??ben aşık mıyım???ve bebeklerde nie ölür...?ya da nie dedikodu yapılır...?(saçmaldımı düşünüosunus ama dinlediim şarkıdas geçiyo bunlar....ve bide sago mikrofonunu bulup içini dökmüş...bana da mikrofon verin...bende içimi dökmek istiyorum...:(:(...son olarak su meşhur sösümle (sis bilmessinis tabe) msjıma son veriyorum.... BEKLEMEK NEKİ BEKLENEN SEN OLDUKTAN SORA.......:(:(:(:(:(:( veysellllllllll hehhe geçtim seni....al sana konu....başlığıda elif nie bu kadar soru soruyo:D:D...al sana istemediğin kadar soru işareti.......:D:D |
Annecim banada a$ık mıısn dedi ? Ne dedi ? Niye dedi ? Nicin dedi ? Kim dedi ? Neden dedi ? :D:D |
hehhe o da iimiş...anneler cin gibi varya...gösümden anlıyo annemcim herşeyi....:D:D |
He valla :D |
sorular sorarak kkonu açılır sen içindekileri cevabınla birlikte vermişsin elif maalesef buda olmadı :D |
Sevgililer günü hayal ürünüdür. Tek gerçek Beşiktaş Tribünüdür. Hadi rekoru kıralım |
biz geçeriz onalrı ya :D |
aLayına iSyan KraLına Posta öLümüne BeşiktAş!! |
Alıntı:
hani beaa...nerde cwp.....??????(bak yine soru sordum:D:D) |
Canım sıkkın :( |
hehe geçeriz |
yine mi maviş.....ne senin derdin esmacım böle....hade bi gülücük at...kıyamam kıs sana.......... |
Alıntı:
|
SiYaH BeYaZ ÖlüM YaŞaM !!! |
sende mi.....nolluyo böle patır patır dökülüyosunus...kıyamam ben sise.. |
yaa bklediğim birisi msn değil :( |
Alıntı:
|
Kaderimiz bu ya. |
malesef sanırım gelmicek neyse ben bi ptt ye kadar gidim dönüşte belki gelmiş olur :) aşkım döndüğümde msn de ol tamam [FATMANUR] :):):) |
amaaaann kıslar..takmayın...msnler sise kurban olsun....bekleyin gelirler..gelincede canlarını okursunus.....;)HAYAT GÜSEL(yane sanırım öle):D:D:D |
sis msn deil die takarsanıs ben intihar ediim o saman......:D:D:D |
hadiii ya şuraya msj atın da gecelim daha 8 sayfa olmuş....bi kelime olsa bile yasın..... |
böyle aşkın gösyaşı...deniz olur dünyaya...ben bi ömür harcadım...bu paramparça sevdaya..... |
kimse y.o.k mu ya...hadiiiiiiiii................ |
yapılamaz diyorum ben. 1903 e kadar bile saymak günler aldı forumda. |
valla gidene kadar msj atcamm....kafaya koydum...kırmalıyıs bu rekoru....ama kimsede gayret y.o.k kii....(herkes diil tabi kastettiklerim....) |
Türkiye`de Saat: 17:39 . |