![]() |
merve 2 nostalji yapıon cicim...:D10-9-8-7-6-5-4-32-1- gönderiom... |
gökçe bu daha uygun eminim bise..:D |
bencede kötü yapıcaklar:D:Dama kapattım yasmayın yasdım artık fazla uğraşan kalmadı:D:D |
dimi ama elifcim yha:D:D |
kim bu gözlerindeki yabancı? söle bakim kim bu:D:D:Dezikse döverim bak:D:D:D |
beni artıq yormyın daha fazla sormayın vardır elbet bildiğim boşuna uğraşmayınnD::D |
doğrusun...bis burda bi sefda yolunda rekora kosuos.....rahatsıs etmesinler bisi bende dışarda ya aldım(yalana bak:D) |
ilahi merve 1....güldürdün beni:D:D:D:D |
lafa bak yhaa:bizim zamanımızda ıslar beyas atlı prenslerini beklerlerdi şimsi özel uçaklı iş adamlarını bekliolar:D:D |
gitarımın içinde bi cin var onundur duyduun tüm şarkılar..:D |
valla öle ösel uçaklı bişi istemiom....ösel limusunde yeter..:D |
dimi yha rahatsız etmesinler bzii bende meşgule alıp önemli diilmisin o zaamn yazma yazdım:D:D |
oyy pembeli pembeli pembeliii...:D |
yha da şöle bi kaç villa bi de jip olsa o da keser bizi:p:D |
ağır laf etmişin be gökçe......:D:D:D.....zeki seni...:D |
şşştttt merveler sesiniz çıksın birascık yhaa:D:D |
belki ama yat kat falanda lasım......:D:D:D...bide rahat bi tatil için taytil köyü..D:D::D:D |
Alıntı:
|
eet ya mervelercim hade konusun...............:D:Dyasıosaanıs bi sırıtık atın...:D:D |
yha rahat yaşatsın da neyi olup olmadıı pek önemli diil:p:D:D |
kırmısılım sana yandı canım beyas ata biner yanına kosarım(aaa ben nie biniom o binsin kıs efi nas efidr:D:D:D) |
merve1 yaşıomuşş anladıkk:D Merve 2 sen hayattamısın:D:D |
:D:D:D:Ddört sırıtık olmazmı:Dbeş olsun:) |
dooruu......ii kalpli olsun asçok ii bi işi olsun....(ee birasda karisma)yeter o bana...:D |
hakkaten yha onlar bziim ayağımıza gelssinle:D:D |
olur merve 1 cim.....istersen 15 tane at(16 derdim ama forumun kuralı 15ten fasla atılmıo:D:D) |
çok beyazdı kir tutardı ömrü kelebek kadardı:D |
nerdesin sefgilim gel gel gelll....:D |
aman be elifcim bpşver hiçbiri olmasın hiç kimse olmasın yalnızlığımızın tadını çıkaralım nasıl olsa hepsi üzüyolar:D:D |
olmadı gülüm dönmedi şansın...:D4-3-2-1........ |
haklısın hem 3 seneye kadar bayanlar kendi hücresiyle çopcuk sahibi oluolarmış(bisim forumun yalancısıyım:)). |
offfff offfffff ben çıkıyom oyun oynamam gerek önemli bi turnuva varda.yoksa sizi bırakmazdım ama ucunda orjinal bjk forması var eh bizim buralardada zor bulunuyo:(.size ii forumlar ben çıktım hepinizi kocaman öptüm |
olursa padişah torunu soylular tohumu beni yorar mı YORAR yok öyle sewmeden birini mantık evliliği beni bozar mı BOZAR::D:D:D |
sev beni seviiim seni...hehhe:D:D:D6-5-4-3-2-1... |
bzi de seni öptük cocaman canım kib:D |
tamam canım mervemcim 1.....hade kolay gelsin sana...:D |
ee bisbise kaldık gökçecim...:D |
hade 140 oldu birileri bize yardım etse 150 yapsak:D:D |
ya bilio musun mu....gecensene ayağıma çivi batmıstı:D:D(nası becerdiysem:DD:)ora ağrıyo yaw...:D |
öle valla elifcimm:D:Dya ama ben kıl oluorum bu 30 saniyeye |
Türkiye`de Saat: 16:37 . |