![]() |
tamam gelirim adres ne???????:D:D |
benim bi kankim var biliyomusun....sen dicen şimdi banane...olsun ben anlatcam...şimdi ben buna msj atardım (dım dikkat!!!)..ben çok sefiyom dostum dayanamıyom...o da cvp atardı beni çok sefdini her msjında belirtme die....şimdi dicen elif bu ne banane nie anlattın bunları...olsun mervecim dicem bende laf olsun torba dolsun...D:D:D::D:D |
Şu ferhat göçeri son zamanlarda fazla dinliorum yaa:Dher şarkısını hem de:D:Dnie bu kadr dinliorum anlam vremedim kendime:D |
zaten böle boş boş konuşmazsak nasıl aşıcaz bu rekoru boş konuşucaz ki konu dolsun:D |
aşık mı oluosun kıs???bu bana annemcimin klasik sorusu...bişi diince hep böle dio........::D:D:Dbende sana dedim dedimdi...........:D |
haklısın.....aslında bana normal geliyo...durmadan konuşmak huyum.....:D |
bnm adımın altında neden dişi kartal yazan şeyden yok??????? bak çok kafama takılıo bu konu bnm:S |
biliyosun mu mesela hocalarım beni sessis sakin biri olarak bilirler....gel görki arkiler bu duruma çoldırıyo....:Den çok konusan o en sessiz hanım o oldu die..............:Dbnmde işime geliyo tabe......:D |
bilmem..cidden nie y.o.kki.....aman psikolojini falan bosma...dua et cinsiyet bölümünde + işareti var....:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:21 . |