![]() |
Gıttın vefaSız bıttım saNıyOrsun Kımın yUreyındeN..Kimİ koVuyoRsUn...? |
b£ni unuTsUn DéMiŞsİn HiÇ DüŞüNdÜn mÜ? HaTıRLaMaYa dEğEr MİsiN? |
suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir |
Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. |
Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar |
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!! |
HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!! |
bjk 3-2 ankaraspor ::) |
$izofrence yaşamına yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!! |
Güüüüünaaaaaayddııııııııııııın:D:D:D |
yok vazgeçin dolduramayız rekoru kıramayız |
Bu arada dün 100 sayfadn fazla yazdık ama bn akşam radyasyon zehirlenmesi geçirdim:D:D:D:D..btn gün laptop kucağımda saçmalarsam olucağı buydu:D:D:D |
Alıntı:
|
yoo gaz değil gerçekler |
İyi güzel de formun konusu ne olacak... Gördüğüm kadarıyla şimdilik formun konusu: "forum rekorunu kıralım" "Yok kırmayalım" "kıramayız vazgeçelim." "kırsak mı ki" ....:):):):) |
Alıntı:
|
ben ben ben ben...:Dve yine ben....:D |
merve kusum nabersinis...?::D:D:D:D |
hehhe veysel gitmjeseydim ben tek başıma kırardım bu rekoru :D:Dama yarın gidiom.......:( |
hoşgeldin elif :) |
hoş buldukk....:D:D |
ayy sisi çok öslemişim...:D |
Elifimmm gitmemişin? |
eet...yollar kapalıyımış..bende kayseriden geri döndüm geldim nevsehirime...:D |
Bende bi kaç gün sonra gidicem Bursaya:D:D:D |
gidebilirsen...:D |
valla çok kötü yollar...bi dolu kaza olmuş....AllaH KORUSUN...... |
her yandan ambulanslar geçiodu...korktum valla.....:D...veysel burdaysan 2 kere sırıt....:D |
3kere tıklatsın istersen :D:D |
ama burda y.o.k sanırsam......rekor peşinde mi kosu o ne...???:D |
yeni kişiler gelmiş konuya bek mutlu oldum...:D:D:D |
mevsimlerden sonbahardayım...:((dışarda kar var..:()9-8-7-6-5-4-3-2-1...:D |
hade beye mervemcim bişiler yas....canım bunalıyo...... |
Bunalma cnm burdayım:D bak kendime göre kıskançlık manyaklığını anlatan bi şarkı buldum:D:D |
slm arkadaşlar |
söle bakiiim....:D |
Yıldız Tİlbe-Erkeğim(Kısançlık SEndRomu) Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler Benim aşkım acaba yetmiyor mu Konuşmalarımız tat vermiyor mu Psikolojim benimle oynuyor yine Kuruntulu saatlerin faturası Bütün aşıklarda bulunur kıskançlık Yıllarca seninle neler yaşadık Telefonda yoksan olabileceğin Hiç bir yerde seni bulamıyorsam Yardım et allahım Çıldıracağım... Nasıl avunacağım Sen yalnızca benim erkeğimsin, benim Senin vücudun benim bedenim, benim Dokunursa biri sevişirsen eğer Kirletirsen aşkı, ayrılık temizler... |
slm mazo.....h.g....nasılsın...????????5-4-3-2-1...:D |
varoooolll merve..çok matrock bi şarkı beya...kıskançlık......benimsin benim:D:D:D |
Bakışında benim, gülüşünde Sarılmanda benim, öpüşünde Bildiğim gibi severim, öyle öğrenmişim Ölene dek güvenir severim Tabi sende öyle düşkünsün aşkıma Doğal olarak herşey yolunda ççooooooook güsel |
Türkiye`de Saat: 08:23 . |