![]() |
Ferhaaaaaaat hoş gelddddddddddddddin:D:D |
büyüyünce geçer.....:D |
eet eeet bu kanlda okutyan herkes biişler yazmak zorunda hade canım ama okumaya mı geldikk:p:D:D |
h.g. ferhay da ben anlayamadım snn ne demek istediini yaff:D:D |
eet....yasasın geveselik......:D:D...bu arada ferhat ne dedin anlamadımdı da..:D |
ohaaaa naptıız siz yaaa 200 oluyo :D:D:D |
Ferhat yawrum sefalar getirdim konuş cnmın içi konuş sakın susma ok?:D:D:D nsı gevezelik aşılıyorum ama gençliğe:D:D |
gürkan da geldi hadi gürkan okumaya mı geldk(gökçe senden çaldım:D:D) |
gürakn insan biras kibar olur yhau o nasıl bi dalma şeklidir öle sana yuhh o zamn:p:D:D |
amannn gürkan da gelmiş....hade 300 yapalım o saman...:D |
GÜrKAAAANnnnn konu$$$$$$$4 |
önemli diil kuşum çal çalabildiin kaadr nolcek:D:D |
hade hade hade........... |
gürakn geldi bi ohaa ladı bize gitti sonra galiba:D:D |
tşkler gökçeciiiim |
hade ama gençlik bu ne yavaşlık yahuu kanınız donmuş sizin:p:D:D |
konuşmayaaaaaaan ezikbahçeli olsuuuuuun:D:D:D:D:D |
gece noldu bilionus mu bu sefer cidden yasıom...kafama şarj aleti düşürdüm....nası oldunu anlyamadım...birden gösümün önünden kuşlar geçmeye basladı....:D |
hiç önemi yok canım:D |
hadi şimdi konuşmayın da göriyim sizi:D:D:D |
tamamm ben her daim konustuuumdan esik olmam ihtimali sös konsu bile olamas...:D |
tamam tamam konuşuorm bea.Ne eziqbahçesi :D |
Bakın bi daha uyarıyorum:D:D:D Alıntı:
|
elifcim valla ben sana hayret ediorum eskiden kendimi sakatlamada 1 numara oldumu düşünürdün ama snnle tanıştıktan sonra bu iddadan vazgeçtim valla:D:D |
durmak y.o.k yola dvm....ordular ilk hedeefinis 200.sayfa ileriiiii.........:D |
bakın bakın gürakn hala konuşmuyo şüphelenssek mi acepp:p:D:D |
gökçe napıım ya...gece naptımı bilmiom.....saçma saçma cvplar atıom gelen mjlara...:D |
Bunu bi sen yapablrdin elifcmmm:D |
200 de neymiişş beaahh dayanamaz bize hiç bi rej,kor:D:D maşşallah ayne şu çenelere bakk:D:D |
gürkan bu konuyu sen açtın bak bisi saçmalama yoluna ittin....daha susuon...hade bi konuş kusum.....:D |
konuşalım o zaman :D |
oo zaman anlıoruz ki eliff geceleri çevrim dışı:D:D |
LAaaaaaaaay LAaaaaaaaaaaaay LAaaaaaaaaaaaaaaay:D:d |
eet....ama bişi diim mi...ayağıma çivi batırmıştım ya...artık ağrımıo...:D |
hade gözün aydın kuşum:D:D |
Allah çene vermiş bize yaaa:D:D |
ayağına çivi mi batırdın?:S:S |
gürakn bak konuşmayan ezikbahçel olsun dedik hala sesin çıkmıyoo bizi hiç istemediimiz bişi yapmaya zorluosun allah muhafaza şüpelenicez bak:p:D:D |
geçen de kaycam die as kalsın belimi kırıodum...varya 2 hafta boyunca millet düştü ben güldüm...sora ben öle bi düştümki(kimse gülemedi çünkü ağlicaklardı halime....:D)bek fena oldu.... |
durun o zamna 3-5 tane bjk marşı we çarşı bestesi felan yazaım |
Türkiye`de Saat: 19:15 . |