![]() |
Bir maçta 5 kırmızı kart gören ilk ve tek takım. (2003-2004 sezonu 18.hafta Beşiktaş-Samsunspor maçı ) http://e.deviantart.com/emoticons/s/smile.gif :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
tmm tmm devam et sen ben hepsini okuyorum :D |
BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞ, ”VARLIĞINI KURTULUŞ SAVAŞI'NDAN, SICAKLIĞINI SEMTTEN, GÜCÜNÜ BARBAROS'TAN, DURUŞUNU MUSTAFA KEMAL'DEN ALIR, ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRİR, CUMHURİYETÇİDİR, ATATÜRKÇÜDÜR, İLERİCİDİR, ÖZGÜNDÜR, FARKLIDIR VE BU YÜZDEN BÜYÜKTÜR.” |
oku oku :D:D |
BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞ BAŞKANI, "ALÇAK GÖNÜLLÜDÜR, İDDİALIDIR, AZ VE ÖZ KONUŞUR, İLKELİDİR, GÜVENİLİRDİR, BEŞİKTAŞ SOKAKLARINI BİLİR, SOKAKTAKİNİ BİLİR, AĞA BAŞKAN DEĞİLDİR, ÖZ EVLADINI HARCAMAZ." |
BİZİM BİLDİĞİMİZ BEŞİKTAŞLI, "TERBİYELİDİR, SAYGILIDIR, SAYGINDIR, HAKSIZ BAŞARI İSTEMEZ, HAKSIZLIĞA KARŞI MÜCADELEDEN KAÇMAZ, KİMSENİN ADAMI OLMAZ, ONUN İÇİN ASLOLAN BEŞİKTAŞ'TIR, FUTBOLCUSUNA, KULÜBÜNE, CAMİASINA, BEŞİKTAŞ'INA SAHiP ÇIKAR." |
eeeee devam et :D |
yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutulmuş aşık olmuştum hayatın anlamı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayıramaz ki. |
THE END:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
:D:Dnasıldım:D:D |
başka kalmadı mı :( |
Sen de okicam derken yazmayı bıraktın!!!:D |
Kalmadı cnm:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tşkr ederim:D:D |
Birazda baska konulara bakın arkadasLarım :) |
Eeth eskide kaldı o günler |
:D:Dpeki maviş:D:D ama rekorla ilgilenn cnm biraz aaaa:D:D |
eee başka bişiyler yaz da okuyalım :D:D:D |
Ne Kupa ne Madalya ne de Avrupa, Sadece senin sevgin gerekli bana. Bu sene sen sampiyon olamasanda, Besiktasim yoluna canimiz feda |
Sampiyonluk hasretiyle çok çile çektik Geceleri uyumadan sabahlar ettik Uçurumlara düsmeden tut elimizi Sampiyon ol Besiktas'im mesut et bizi |
Alıntı:
|
Ne parada Nede pulda Hic gozum yok su dunyada Duysun alem boyle aski Seviyoruz BESiKTASI |
Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hic farketmez Bu alemde CARSI herkese karsi Allah affeder CARSI affetmez... |
Carsi severse kimse tutamaz, Carsiaglarsa kimse susturamaz, Carsikaybolursa kimse bulamaz, |
Semtimiz erkek semti asik eder herkesi, Uzerimden eksilmesin bayragimin golgesi, Iste biz kotu gunde hep omuz omuzayiz, Övunmek gibi olmasin biz Karakartalliyiz!!. |
Ne Para Ne Manita Nede Araba, Cokda Umrumda Bu Dunya, Duysun Alem Boyle Aski, Bu Alemde Kral Carsi!! |
Tek başıma uçuruyorum burayı walla:D:D |
Bu arada Aysel Gürel Vefat etmiş...gerrçi bi kaç saat geçti ama söliyim dedim |
Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim siyahla beyazdan olsun.. |
1903'de doğdu bu renkler Taparcasına sevdi bu kalpler Seni sevmekle çok haklıyız Sonuna kadar Beşiktaş'lıyız |
Alıntı:
|
Şampiyon Beşiktaş'ım Ne istersen iste benden İstersen donatalım dört bir yani bayraklarla İstersen çınlatalım dört bir yani şarkılarla İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla |
bu rekoru kırmak baya zor olsa gerek :D:D |
Feneri tutacağıma, aklımdan sayı tutarım! :D:D:D:D:Dheuheueheuheuheuhuzhhzuhuzhu:D:Dhueheuhe uheuhe:D:D |
eeth bayaaaa bi zor:D |
BIR GÜN KIYAMET KOPAR ÇÖKER KARANLIK, ALLAH BIZI AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK, SEVENLER AYRILMAZ BIR PLAN YAPTIK, BÜTÜN ÇARSI CEHENNEME KOMBINE ALDIK! |
görmedi gözlerim senden baska bir askı yıllardır dilimizde her zaman aynı sarkı istersen döndürürüz bu dünyayı tersine sen yoksan besiktasım hersey bosyere... |
Sampiyon Kara Kartal Dellenince $aha Kalkar Haydi Bastir Besiktasim Hep Yaninda BU TARAFTAR (100.yıl albümünden:D:D) |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |