![]() |
GS lilere cuma çıkıomuş Sitelerinde öyle yazıyor... bize de cuma çıkmasın? ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
|
Bende öyle tahmin ediyorum ama bakacaz...:) Ya biş sorcam sölemesi ayıp ben ilk defa bilet alcam, kombine almaktan bilet almayıunuttum. Biletix'den kart ile bilet aldığımda maçtan 1 gün önce biletler bitmiş olsa dahi önceden kartla aldığım biletimi alabiliyorum değilmi?, Bide kişi başı bilet sınırı nedir acaba? Bana 4 adet lazım... ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
çarşamba bilet çıkması imkansız bence çünkü rize maçı var geçen sene de perşembe çıkmıştı herhalde yine öyle olur |
Arkadaşlar bu maçtan elenmiş olabiliriz ama camia olarak önümüzde çok çok önemli bir maç var bu maçı düşünerek önümüzdeki maçları tehlikeye atmamalıyız Sağlık olsun diyelim. Ama ilk maçtaki kötü oyundan ama haftasonu oynanacak derbi maçın stresinden kötü bir tur geçirdik ve elendik. Bence gs nin fb derbisini kazanması iyi oldu. Nedeni ise Gs bu maçı çok abartarak müthiş derecede rehavete kapılacak ayrıca kesinlikle favori gösterilecek. Eeee tabi buda en fazla bizim işimize yarayacak. İnşallah böyle olur ve bu derbiyi sağ salim 3 puanla atlatırız. __________________ |
bilet daha çıkmadı yaaa |
kupa dan elenmemize tek bir sebepten üzüldüm.o da gs maçına moralsiz çıkacak olmaları. ligde hiçbir önemli maçı kazanamadık.inşallah bu düğüm bozulur.bu maçta beraberlik bile yetmez.mutlak yenmemeiz lazım , işimizin çok zor olduğunu görüyorum bu şartlar altında Allah yardımcımız olsun !!! |
biLetLer cuma günümü satıştaa!!? |
çıktı biletler arkadaşlar 10.30 itibariyle bende aldım yeni açık 3 tane 46 ytl ye maloluyo 1 bilet inşallah kazanırızda boğazımızı patlattığımıza değer... |
daha taze bilet aldımmmm...gelioruzzz bursadan heryerden geliorum..: )hemde 7 kisi geliozz..ÇarŞı ForeVer |
Türkiye`de Saat: 12:39 . |