![]() |
Derbide gözler Hakan ve Nobre'de Pazar günü oynanacak GS- BJK derbisinde Cimbom'da gözler Hakan Şükür'de. BJK'de ise Nobre ve Holosko'ya çevrili. GS'de mevcut kadroda, 13 golle, Beşiktaş'a en çok gol atan futbolcu Hakan Şükür. http://image.haber7.com/haber/105186.jpg Galatasaray'ın, Beşiktaş ile 2 Mart Pazar günü yapacağı derbi maçta sarı-kırmızılı takımda gözler Hakan Şükür'ün üzerinde olacak. Hafta içindeki Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe filelerini havalandıran Hakan Şükür, Beşiktaş'a daha önce 13 gol attı. Üstelik Hakan, bu gollerden 10'unu, derbinin oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda attı. |
Serkan Çalık ve Ayhan Akman oynayamayacakmış bize karşı Servet'in durumu daha belli değilmiş Lincoln de yok kart cezalısı olduğu için |
Kalli galibiyetten emin Feldkamp, Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak, "Kendi stadımızda yendik, orada da yenmek istiyoruz" dedi 'Beşiktaş'ı nasıl değerlendiriyorsunuz' şeklindeki bir soruyu, ''Bu konuda herhangi bir düşüncem yok'' diye yanıtlayan Alman teknik adam, etkili forvet oyuncularına karşı önlem alıp almayacağının sorulması üzerine de şunları kaydetti: ''Ben onu size söylersem kendime yardımcı olmamış olurum. Beşiktaş'ın bizimle birlikte yukarıda olmasının sebebi, iyi bir takıma sahip olmasından dolayıdır. Bu da normal. Kendi stadımızda yendik, aynı şekilde orada yenmek istiyoruz.'' ''3 EKSİĞİMİZ VAR''- Feldkamp, Lincoln, Ayhan ve Serkan'ın, Beşiktaş maçında oynamayacağını açıkladı. Futbolcularının zorlu bir karşılaşmanın ardından kazanılan galibiyet nedeniyle moralli olduğunu dile getiren Karl Heinz Feldkamp, şu ifadeleri kullandı: ''Lincoln, Ayhan ve Serkan gibi oyuncularımız maçta oynamayacak. Onların da eksikliğini hissedeceğiz. O oyuncuların yerine oynayacak oyuncularımız zaten daha önce de oynamıştı. O oyuncular arasından yarın ya da maç günü son kararımı vereceğim. Lincoln'un pozisyonunda ilk akla gelen Ayhan ama, o grip olduğu için oynamayacak. Tecrübesinden dolayı ilk önce onu düşündüm ama maalesef onu kullanamayacağım.'' |
allahın izniyle yeneceğiz ve ben fark bekliyorum |
her acıdan umudum var valla takımıma güveniyorum inönü de bir tarih daha yazıcaz |
bana göre önlibero tello oynamalı onun yerine de ibo |
İnşallah bizim için hayırlısı olur. İnşallah kazanırız ama işimiz zor. Tüpçünün ugursuzluğu var. Bakalım 5 sene aradan sonra lider olabilecezmi????????????????????????? |
bizde cisse yok en son cissenin olmadıı bi macta kayseriye yenilmiştik inş. cissenin yoklugunu hissetmeyiz ama büyk ihtimal ön liberoda i.toraman oynıckmş serdar özkan da oynuckmş inş. kazanırıızzzz gol attırmadan |
galatasarayı farka oğacağız allah'ın izniyle |
Hafta içi bazı şansızlıklar yaşadık.Bunlara rağmen cinconu inönünün çimlerine gömeceğimizi düşünüyorum.Taraftarımızla beraber çok önemli bir galibiyete imza atıp liderliğimizi kutlayacağız inş...Buna inanıyorum ben.Mağlubiyet aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.O yüzden korkum yok benim.Alabilecekleri en iyi sonuç beraberliktir.Onu bile çok zor ama... |
Türkiye`de Saat: 14:21 . |