![]() |
tümer yazıklar olsun sana birde Beşiktaşın kaptanlığını yaptın ve para için sattın tek kelime yazıklar olsun çok kişinin ahını aldın ! |
tumer top mu oynadı son maclar haric arkadaşlar ne cabuk unuttunuz |
ben bu konuda yönetime kızamam aylar önce ayrılacağını söyleyen bir şahıs para için kendini satmışsa yönetim ne yapsın azizeye başkanım diyen şahıs iyiki takımımızda kalmadı....yürü anca gidersin tükürdüğünü yalayan şahıs |
Azize Ve Tümeriye senin kadar ******** , adi , dönek bir insan tanımadım TÜMER.... daha iki gün önce ben beşiktaşlıyım beşiktaştan başka takımda oynamam diyen annen miydi.... :mad: :mad: :mad: senin beşiktaş taraftarının gönlündeki yerin artık taraftarın götünde... azize başkana yakışır bir oyuncu olacaksın çünkü ikinizde döneğin kralısınız.... arkadaşlar çok sinirliyim hakaretlerden dolayı sizlerden özür diliyorummm... ama bu dümbk insanı yolda görünce boğazına sarılacağımı söylüyorummm... |
Bide BEŞİKTAŞ taraftarı hakkını helal etsin demiş.Seni ancak tanrı yargılar ya ben hakkımı helal etmiyorum.BEŞİKTAŞ'ın ahını aldın tümer metin,birçok oyuncu geldi geçti,çağdaş bile senden daha şerefli ayrıldı,senin kadar karaktersiz bir adam 5 sene BEŞİKTAŞ forması ile şereflenmiş ama sen hala şerefsiz kalmışsın tümer metin. |
Tümer bu kazık herkese atılırdı ama bize atılmazdı..Belanı bulacaksın elbet... |
PASCAL NOUMA'nın kıçındaki kıl olmayı beceremedi.Yüzüne tükürülecek bir adam dahi değil. |
tumer öldun oglum sen ? |
AHMET DURSUN,İLHAN MANSIZ,PASCAL NOUMA,DANIEL PANCU,OSCAR CORDOBA.... bizim herzaman kalbimizde sen onların s.çtığı b.k olamazsın tümer metin |
Yönetimin sucu değil hatta basarısıdır bu..Murat Aksu iyi laf ösylemis..Su an Beşiktaşın kaptanıyken eziklerle görüsen adamdan hayır gelmez zaten.. |
Türkiye`de Saat: 13:52 . |