![]() |
Tümerin İnönüde eziklere ettiği küfürleri unutamıyorum..Ne oldu Tümer beysende artık g.t oglanı oldun... |
Misilleme...! RENKLİLERİN DANSÖZ BAŞKANI AKLI SIRA NOBRE'YE KARŞILIK 32 LİK TÜMÖR'Ü ALARAK MİSİLLEME YAPTI ,ŞİMDİ ANLIYORMUSUNUZ NOBRE'NİN NE KADAR ÖNEMLİ TRANSFER OLDUĞUNU (GÜLÜN DİKENİ VAR DİYE ÜZÜLECEĞİMİZE , DİKENİN GÜLÜ VAR DİYE SEVİNELİM)RENKLİLER TÜMÖR'Ü ALDI DİYE ÜZÜLECEĞİMİZE BEŞİKTAŞ TÜMÖR GİBİ AHLAKSIZDAN KURTULDU DİYE SEVİNELİM.GÜN BİRLİK OLMA ZAMANIDIR SAKİN OLALIM BU TRANSFER SADECE MİSİLLEMEDİR RENKLİLER İHTİYAÇTAN YAPMADI BU TRANSFERİ KULÜBEYE YAPTI... |
para ıcın kendını sattı helal olsun bız sana kaptan ol tumer dedık sende BEN EZIK OLCAM AABIII dedın we s.ktr olup gıtttın bUKDaR KISInın ahını aldın goruscez adam deılmıssın brawo!O FORMADADA AYNI GAYA BENZEMISSIN ITTTTTTTTTT! |
bir bakımada ıyı oldu artık 2 senedır bahsedılen degısım sımdı gercek anlamda basladı degısımın ılk ayagı gerceklestı gıdenler gıttı sımdı gelenlerı beklıyoruz yonetımden |
Buyük Oyun Arkadaşlar bence buradaki en buyuk amaç beşiktaş taraftarını ümitsizliğe itmektir... Daha şimdiden forumda tatsızlıklar başladı bile..bence bin tumer gelir bin tumer gider.. bizim gerçek beşiktaşlılarla yapacak daha çok işimiz var... Bu olayında bir kaç günlük olmadığını Tumerin son gs maçında ki hırsından dolayı bi kaç aylık bir olay olduğunu çok iyi anlıyoruz... 100 yılımızda beşiktaşa faydası olmuş ve işinin karşılığı olan parayı almıştır(Ki ben onu HARAM ediyorum en ufak bi hakkım var sa beşiktaşta ki oda var )... ONUN dışında fb maçları hariç beşiktaşa çok şey katmadığıda bir gerçektir.. Bunları hepimiz biliyoruz.. Alen'in de bjk tv de dediği gibi istediği zaman oynayan istemediği zaman oynamayan futbolcuya beşiktaşın ihtiyacı yoktur... bu sezon 20 küsür puanımızı kaybederken tumer de kadromuzda yer alıyodu.... Burda yapılaccak bir yalnış yönetime yuklenmek olur herhalde tumer karekter dışı bir davranış sergiledi ise ( ki karektersiz lafı az kalır) yönetimin yapabileceği hiç bir şey yoktur... Yazıkki Beşiktaşta kaptanlık yapan bir insana bjk kaptanları Ahlaklı beşiktaşlı nasıl olunuru tumere öğretememişler..Beşiktaşa yakışmadığı için anılarımızdan ve yureğimizden atmak bize düşen bir görevdir... Böylesine bi gidiş zemini hazırlayan tumer için Şu an yemin ederimki zerre kadar üzülmüyorum... Beşiktaş ve beşiktaş taraftarı bakidir herşeyin üstündedir... Beşiktaşlı arkadaşlarım iyiki varsınız ve iyiki BEŞİKTAŞLI Doğmuşum... BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur... saygılarımla... Fehmi |
Bence yönetimin suçu yok.Daha düne kadar TÜRKİYE'de BEŞİKTAŞ'tan başka takımda oynamam,jübilemi burada yapacağım diyen takımın kaptanlığını yapmış bir adam(gerçi adam değil)çıkıp bugün "100.yılıMIZ"diye bir konuşma yapıyorsa,s..trsin gitsin.Tamam sonuçta futbolcular profesyonel bugüne kadar birçok futbolcu fbden bize geldi bizden gsye fye gitti ama ben böyle karaktersizlik,şerefsizlik,y.vşaklık görmedim kusura bakmayın. |
ben bjkdan baska takımda oynamam dedı ya artık adam olmadıgını kanıtladı bıze ne mutlu olsun derdık ama aylar oncesı telegolde BEN BJKDAN BASKASINDA OYNAMAM DEMICEKTI OZAMAN YURT DISI YURT DISI TABI ORASI GAYLARCUMHURIYETI DIMI ALMICAKLAR ONU ASKERE HERSEYDEN ONEMLISI BJKYI SATTTI PAARA ICIN UMARIM PARASINI RAHAT HARCAR!nobreden de bana ne ya off ! |
Alıntı:
|
TÜMER SEVDALILARI NEREDE TÜMERİ HARBİ BEŞİKTAŞLI OLARAK İLAN EDENLER NEREDE 11 nisanda demişizki Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
21 Mayısta Alıntı:
DÜŞÜNÜN ,İNCELEYİN, İYİ İZLEYİN. ONDAN SONRA OYUNCULAR HAKKINDA KARAR VERİN. tümer i gördük Sergende Beşiktaşlı öyle değilmi. Fenerde o değil ben oynadım... PARAYI SEVENİN TAKIMI OLAMAZ. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:31 . |