![]() |
dedim ya arkadaşlar kaç maçta oynadı 2 veya 3 sadece ezik maçlarıda diğerleride öyleydi sergende buna dahil resmen yattılar eğer o ezik maçlarındaki ruhla çıksalardı bütün maçlara namağlup tekrar şampiyon olmuştuk |
Allah Affeder Ama Bu Taraftar Etmez Beşiktaş Taraftarina Burasi Alayina Gider Bu Hayat Elbet Bir Gün Biter Diye Tezahurat Yaptiriyodun.be ******** Halsiyetsiz Karaktersiz. 1-nasil Küfür Ettiğin Takimin Formasini Giyeceksin??? 2-inönü Stadina Hangi Yüzle çikacaksin O Taraftarin Karşisina?hani Her Golden Sonra Elini Kalbine Koyup Sizi Seviyorum Gösterisi Yapan Sen. Unutma ******** Seni Bugünelre Beşiktaş Getirdi.ve Sen Ekmeğini Yediğin Seni Her Zaman Kollayan Büyük Bir Camiayi Ve Taraftari Kaybettin.sen Bir Baba Hakki Gibi Sabri Dino Gibi Beşiktaşin şanli Tarihinde Anilmaycaksin,100 Ncü Yil Formasinda Ismin Olmayacak.sen Beşiktaş Tarihinde Kara Bi Leke Olarak Kalicaksin.hadi Yolun Açik Olsun Ezik |
tamamen şerefsiz biriymiş tanıyın işte tümeri.... |
hislerimin tercümanı oldun. Keşke şimdi karşımda olsaydıda yüzüne tükürebilseydim o ********in |
inönüye nasıl gelecek şerefsiz satıcı tümer... |
Allah Belani Versİn Dİyorum BaŞka BİŞey Demİyorum..... |
Bİzİ Satani Bİz De Satariz Allah Belani Versİn TÜmer.... |
Cok dogru yazmissin AloneWolf abi ama ben sahsen Tümerin gittigine deyil, bizi sattigina üzülmüyorum, kiziyorum. |
Fenerin Serefsizi :mad: ulan tümer aklima bile gelmezdi bi 500 luk icin besiktasi saticagini pascal kadar delikanli degilmisin sen beee insallah biyerin kirilirda futbol haytin bitter sersfsiz tümer seni grende delikanli sanir ulan PACAL KADAR DELIKANLI OLAMAZSIN OLUM SEN HERIF DOGUTAN BESIKTASLI MUBAREK |
Nobre Yİ Desteklİyoruz Nobre KadikÖy De Oynar Ama Ya TÜmerrrrr...! |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |