![]() |
alın serefsizin tursusunu kurun emi |
Arkadaslar tamam hepimiz kızgınız ama küfürsüz mesaj lütfeeeeen.. |
tümer eşine danışmış baya tartışmışlar eşin bile senden daha haysiyetlidir :S |
başkanım(azize)ile görüştükten sonra fbye imza atmaya gelirken çok heyecanlandım diyor,ulan senin heyecanınıda,başkanınıda.......... |
şerefsiz tümer para için kaçanlara formasını satanlara tümer gibi y.vşaklara kartal forması yakışmaz haram olsun tümer haram olsun forza marcio ferreria pereria nobre |
futbolcular gelir gider. ama bizim taraftarlığımız kalıcıdır.giden gider kalanlar bizimdir.biz topcularımıza sahip çıkalım.... onun gidişine ne üzüldüm nede kızdım ama konuşmalarına kızdım .beşiktaşın ekmeğini yiyen bu çirkefler gitsin ama ayıpları unutulmaz gitmekle değil söyledikleriyle unutulmayacaklar. böyle futbolcularla neden gecen sene bu hallere düştüğümüzün kanıtıdır aslında çağdaş tümer youla adem vb temizlik oluyor işte..bence bu transfer fb nin misillemesi . o da alet oldu.. isminin önüne gelen sıfat diyerek aslında beni düşüncelere itmişti beşiktaş adını ağzına almayarak. şimdi o takım diyor. yolun açık olsun demiyeceğim gittiğin yol yol değil..o sadece hakkımı helal etmiyorum..bana tv karşısında saç baş yoldurduğun sadece kendin için oynadığın pas atmadığın günleride.. seni kullandıklarını anlıyacaksın o ama iş işten gececek. transfer haberini yalanlayan ki.( beşiktaşta nobre için yapmıştı ama ligler daha bitmemişti o zaman anlayabiliyorum bu durumu) gidip gidip geri gelen başkanlarının olduğu sözün eri olmanın değil kaypaklığın kol gezdiği bir anlayışa gidiyorsun. sana yakışacak bir yerdesin ooo |
Allahim Sen Bilirsin Yarabbim .içinde Demekki Biraz Degil Tam Eziklikk Varmiş Anladim şimdi Gol Attiktan Sonra Neden Sevinmiyodu.... |
ya daha dün eziklere gol çaktıgında elini yüregine götürüyodun nerde kaldı senin delikanlılıgın türkiyede beşiktaş hariç hiç bi takımda oynamam avrupa oynarsam oynarım dedin sen gittin kendini cumhuriyetten sayan başka şerefsizleri seçtin yazıklar olsun tümer inşallah karar çıkmazda hemen askere alınırsın veya dur dur sen en iyisi sezonu kapat futbol hayatın sönsün içimizde böle ezikler varsa çeksin gitin arkadaş haysiyetsiz şerefsiz... |
bu bölümdeki ilk sayfaları okudum da aramızdan hiç kimse gideceğine inanmamış ne acı...allah belanı wersin tümer,daha dün tribünlere neler söylettiğini ne çabuk unuttun... |
iki paralık adammış inönüye gelceği zamanı iple cekiyorum. ona cok fazla küfürümvar hepsini şimdiden hazırlıcam. eyyy besiktaslı kardeşlerim 40.000 kişi olup hep bir ağızdan gözünün içine baka baka küfür edelim:) hiçş bişeye diil milyonlarca buna bende dahil beşiktaslı taraftarı kandırdıgın için kahrolıuyorum... PASCAL VE SERGENDEN BAŞKASINI TANIMAAAAAAM... |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |