![]() |
bence artık bu adamın isminin beşiktaşforumdan tamamen silinmesi lazım. baksanıza bir anda ezikbahçeli oldu. yorum yazarak boşuna vaktimizi harcamayalım demi ama kendi düşen ağlamaz |
tümer ismi forumdan kalksın lütfen sevgili moderatör arkadaşlar lütfen artık bu adam hakkında yorum yapmaya bile gerek bence değilmi siz ne dersiniz |
BIRAK TÜMERİ T HARFLERİNİ BİLE SİLİN FORMU KİRLETMESİN... |
haklısın kardes ama iki yüzlülüğe dayanamaz bjk taraftarı... aramızda 500 milyar toplayıp götürüm suratına atsak tam cvp olur aslında adama ama neyse... |
haklisin kardes ezik adinin yorumunu yapmayalim,o hindi aleminde mutlu olsun |
pardon ne adamı ya yanlıs yazmısım insancık ewet ewet İNSANCIK |
Murat Aksu: "Beşiktaş'ın Tümer'e hiçbir teklifi olmamıştır. Tümer'e teklif yapmadım, kovdum, gitti" ifadelerini kullandı. karakartal |
Alıntı:
|
Bizim Eziklerle Işimiz Olmazzz Sertgende Fenere Gitti Ama Tümer Daha Dün Ne Açiklamalar Yapti Ben Türkiyede Bjkden Başka Takimdan Oynamam Demişti Bidaha Bjk Nin Kafini Agzina Almasin Ben Bjklilere Hakkimi Hellat Ettim Diyor Ama Bunu Iyi Bilsinki Hiç Bir Bjkli Ona Hakkini Etmeyecektir Bu Kadar Insafsiz Ve Ruhsuz Olunmazzzz |
Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan Tümer, Fenerbahçe TV'ye çıktı.. "Beşiktaş'a hakkımı helal ettim, onlar da etsin" diyen Tümer en büyük Fenerbahçeliden daha çok mücadele edeceğini söyledi.. internetspor.net |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |